Meet the Blogger | 10

hujung minggu lepas, ika berada di Kuala Lumpur untuk 2 hari . so, ika pon plan nak jumpa blogger nie . blogger nie ika kenal since ika mula2 dalam dunia blogging nie . hehehe

nak berkenalan ? klik header kat bawah nie :)



so, dia amik ika dekat dgn LRT Hang Tuah sbb ika memang stay kat kawasan tu . then, ika ikut dia p kat HQ Herbalife for the first time ! hahahaha . sape yang nak bawak ika p sana kan ? so, kiranya ika bertuah la . hahaha . thanks ye Kak Azi dan suami .

pastu diorang bawak ika p makan kat mana ika pon tak tahu . tapi rasa macam penah sampai tempat tu cuma tak pasti . hehehe . ika nie ikut je orang nak bawak ika p mana . tambah pulak kalau nak bawak p makan . lagilah laju ika ikut . hahaha



kali nie ika seronok jumpa baby Kak Azi nie . nama dia Alya Marissa . comelkan dia ? hehehe . geram bila tengok dia senyum . hahahaha . lain kali kita jumpa lagi ye Alya . hehehe

btw, ika dah stop post gambar ika kecuali gambar yang kat sidebar nie . sbb itulah gambar kat atas nie terpaksa di'crop'kan :)

pape pon, thanks Kak Azi dan suami . tak lupa jugak si comel Alya . susah payah amik ika . biasalah budak baru nak kenal KL, cmnie la . hohoho . next time kita jumpa lagi ye akak :))






7 comments:

  1. bestnya dpt jumpa blogger.. ^_^

    ReplyDelete
  2. bestnya jumpa blogger lagi. ;)

    ReplyDelete
  3. bila lah turn kite yerkk hehee :D

    ReplyDelete
  4. yes tuan tanah datang..tuan tanah sgt.. cian ika busan ikot akk. akk ni agk bz. nway thanks coz sudi jumpe.. =D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com