mari membaca

last week ika ada pergi beli buku kat kedai Popular . biasanya, every month ika akan beli novel baru even ada lagi novel lama yang still dalam pembalut ika tak baca-baca pon lagi . hahaha . nampak tak ketidaksenonohan ika di situ =.="

so, minggu lepas ika dah tak beli novel . dah berubah angin . ika pilih untuk beli buku motivasi .


letak kat katil satu . sebelum tido, kita bacalah dulu . tambah ilmu pengetahuan . tak salah kan ? ada tak buku-buku lain yang korang nak suggestkan untuk ika ? heeee

8 comments:

  1. esok Nur baru cadang nak ke pesta buku dekat kamunting.. :)

    ReplyDelete
  2. jalan-jalan kat blog kamu dear.. ^_~

    ReplyDelete
  3. jalan-jalan kat blog kamu dear... ^_~

    ReplyDelete
  4. Sebelum aku bernikah tu macam best.....

    ReplyDelete
  5. bagusnyer ..husband akak pun minat bc buku naik penuh bilik ngan buku..mmg bagus utk rujukan..akak suggest beli buku indahnya hidup bersyariat oleh Hj Ismail Kamus..

    ReplyDelete
  6. bagus baca buku motivasi ni, dapat dengar2 ceramah ke.. seronok :)

    ReplyDelete
  7. jom tambah ilmu..

    jom join ni..
    http://inazalina.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com