Ipoh Hainan Chicken Rice

last week kitorang p makan kat Ipoh Hainan Chicken Rice . dah lama tak melantak kat sini . kalau dulu, Kak Haida dgn Kak Rus yang bawak p makan kat situ . skrg dah tukar . orang lain pulak bawak ika p sana . wuwuwu

kitorang p sana lepas balik keje . masa tu memang lapaq ngat aihh . sampai je, terus rasa nak makan laksa . biasa ika order nasi ayam . oh ye ! ika ade cerita di sebalik 'ayam' . ehhh ? hahahaha . yang tu nanti ika citer kemudian :)



makanan kat sini memang best . tapi ika suka makan kerabu mangga . kat rumah di kampung pon suka makan kerabu mangga . syok wooo . tapi hari tu takde la pulak nak order kerabu mangga . takkan nak makan dengan laksa kot -_-






sape2 yang ade kat Ipoh, nnt kite p makan sama2 ye kat Ipoh Hainan Chicken Rice nie . ngeee

10 comments:

  1. wahhh..nanti turun ipoh baoleh cuba ni.. :)

    ReplyDelete
  2. ok jom.. area mana ea? cam yui tak prnh makan sni.

    ReplyDelete
  3. sedap tu. try msk blog ni byk kali tp permission denied je. ari ni br lps.

    ReplyDelete
  4. x pernah try lg mkn kt sini sbb nak ke ipoh tu jauh la pulak kan. hehhe

    ReplyDelete
  5. Post kat sini...
    Nyum nyum...
    Sedap!

    ReplyDelete
  6. wah...npk sodap tu....^^ makin cantik blog ni^^

    ReplyDelete
  7. fuishh .... kecur air liuq ... wuaghhh ! nampak punya sedap !

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com