happy 3rd anniversary blog !

17 Mac 2013 :)

hari nie cukuplah 3 tahun ika dalam dunia blog nie . 3 tahun ? kejap je kan masa berlalu . pejam celik dah 3 tahun . dalam masa 3 tahun ika berblog, dah bermacam yang ika dapat . hehehe . pengalaman manis dan pahit :)


dah banyak perubahan blog yang ika buat . nama blog ika pon selalu je berubah . hehehe

 a girl name "PUK PUK"
 diari hati Si Rongoks
 pinky.simply.fantasy
 Kesah Cik Rongoks
 MR & MRS Rongoks
 NOOR ATIKAH RAMLI

header blog ika pon dah banyak kali berubah :)




dan pada 26 Februari yang lepas, ika dah tukarkan blogspot ke domain . Alhamdulillah . selepas 3 tahun, baru rasa nak berdomain . Insyaallah ika akan terus berblog walaupun sejak keje nie, agak terbatas sikit masa untuk berblog .

walau ape pon yang berubah, owner dia tetap orang yang sama . hehehe . nama ika, Noor Atikah Ramli . sbb tu ika pilih domain kat atas nie dan ika dah tukarkan nama blog ika kepada nama sebenarnya ika . but still korang boleh panggil ika nie Cik Rongoks ataupun pukpuk :)


terima kasih buat semua readers dan followers blog ika .

terima kasih buat semua yang sudi singgah dan komen di blog ika .

terima kasih buat yang sudi menyokong dan mengkritik blog ika :)





16 comments:

  1. hyee dearr..same lahh kite da 3 tahun..tapi date belalang semalam :) happy anniversarry blog!!

    ReplyDelete
  2. happy anniversary cik rongoks / cik noor atikah ramli :D

    ReplyDelete
  3. waa dah 3 tahun. happy anniversary.. :)

    ReplyDelete
  4. epi anniversary ika puk-puk..x sabar nak tengok MR. puk puk pulakk.. =p

    ReplyDelete
  5. dah tiga tahun..
    tahniah ika...
    rasanya belog kita sebaya.. :)

    ReplyDelete
  6. Wah happy anniversary ye kepada blog cik rongoks! 17 mac, sama macam tarikh lahir mak saya. So lepasni senanglah nak ingat. Sebab sama kan.. Hehe

    ReplyDelete
  7. Wah happy anniversary ye kepada blog cik rongoks! 17 mac, sama macam tarikh lahir mak saya. So lepasni senanglah nak ingat. Sebab sama kan.. Hehe

    ReplyDelete
  8. kejap je kan... tahiah2.. teruskan berblog yer..

    ReplyDelete
  9. 3 tahun?? kire otai la ni.. hehehe

    ReplyDelete
  10. ya Allah ni blog cik rongoks ke?apsal tukar nama?ingatkan orang baru kenal hahaha :D

    dah 3tahun?lama dah tu :) 17 Mac ye?lewat sehari tarikh aniversari saya tu :D

    ReplyDelete
  11. tahniah :) teruskan usaha berblog

    ReplyDelete
  12. wahh 3 tahun sudah..insyallah shida selepas ni hehee..tahniah dear..keep bloging k :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com