Flash Header

ramai yang dah tahu kan pasal perubahan yang ketara kat blog ika nie ? jap ! ketara sangat ke ? heeeee . dan ramai jugak yang bertanya, sapa yang buat header blog ika yang comel tu . so, meh la ika nak perkenalkan dia walaupun sebelum nie dah penah gtau . hahaha



haaaa..meh nak perkenalkan Ayeem kat korang walaupun ika pon tak kenal rapat dengan Ayeem nie . hahaha . apa yang penting ika suka hasil keje Ayeem nie . dah banyak header blog yang Ayeem dah buat untuk blogger . kalau korang nak tengok banyak lagi hasil keje Ayeem, p la terjah blog Ayeem ramai-ramai . ngeeee

seriously, mmg ika suka dgn hasil keje Ayeem . sbb tu ika pilih Ayeem untuk ubah blog ika nie . dan ika berpuas hati dengan design yang Ayeem buat untuk blog ika . katun cik rongoks tu comel . hahahaha :)



16 comments:

  1. comel header...dia design blog awk pn nmpk ladielistt...

    ReplyDelete
  2. Comel header tu . seronok tengok rama2 tu pusing2 ikut cursur. hahahaha :)

    ReplyDelete
  3. Memang comel header tu ika..... =D

    ReplyDelete
  4. comel header ika tue.. ^_^

    slamat ari wanita..

    ReplyDelete
  5. menarik..apa yang penting design tak lari dari tujuan utama iaitu supaya orang leh baca dengan senang..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  7. Jemput join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

    ReplyDelete
  8. cantiklah ika.... lawa... siap tak tinggal gigi rongak tu...trademark... ;)

    ReplyDelete
  9. Wahh.. Bleh guna servis die ni if nk flash header

    ReplyDelete
  10. salam singgah dari blog AJ..slmt mala eh.

    ReplyDelete
  11. master dlm flash.. singgah blog die sb nak main ga,e kat header die..hohoho

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com