banner blog

nak exchange banner ? tak exchange pon takpe . kalau korang nak ika letak banner korang dalam blog ika nie, nanti bagi link saje . boleh ika masukkan kat SINI :)

kalau korang nak masukkan banner ika kat blog korang, boleh amik kat sidebar sebelah nie atau pun kat bawah nie .




senang sikit bila ada banner nie, senang ika nak blogwalking memandangkan dashboard blog selalu buat hal . hohoho .




11 comments:

  1. tikah..acik nak exchange banner la ngan tikah..rasa lama da x berblogwalking..
    http://ramaramacomel87.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nak :)
    nabieliela.blogspot.com
    ada kat sidebar ^^

    ReplyDelete
  3. salam , nak ex-changed sini :D done letak banner awk dalam blog saya..

    ni blog saya :)
    http://syuhadasyada.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Nak2...
    http://afiahani.blogspot.com
    Hehe..timakasih.nanti akak letak banner ika dlm blog akak..

    ReplyDelete
  5. Akak tak penah ada banner pun...
    Heheheh..

    ReplyDelete
  6. http://norminieza.blogspot.com/

    nak jgk..:)

    ReplyDelete
  7. korn xde banner la.. acaner?

    ReplyDelete
  8. ena tak ada bnner.. tlg buatkan satu tok ena leh?? hikhik

    ReplyDelete
  9. salam..cik ika..sis xde banner...huhu..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com