terima kasih NUFFNANG !

hari nie nak story pasal nuffnang pulak . nuffnang nie tak asing lagi kan bagi blogger . just a simple entry untuk nuffnang . nak ucap terima kasih sebab cheque nuffnang dah sampai . Alhamdulillah, ika dah pon transferkan cheque tu ke dalam akaun bank . Alhamdulillah sekali lagi untuk rezeki yang melimpah ruah di bulan Februari nie :)


after 2 years ika perap nuffnang nie, akhirnya ika decide untuk cash out nuffnang pada akhir Disember tahun lepas . heeee . Alhamdulillah . rezeki jangan ditolak . musuh jangan dicari :)

9 comments:

  1. Tahniah ye cik ika! Bila dpt cek ni menambahkan semangat kita untuk berblogging. Hehee =)

    ReplyDelete
  2. Bestnya dah cashout nuffnang ;D hee.
    Tahniah! :)

    ReplyDelete
  3. $_$ kena usaha ni, nak dptkan cek dri nuffnang, hehehe

    ReplyDelete
  4. 2 tahun simpan? mesti banyak ni.. ;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, murah rezeki ika...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com