Suamiku Jururawat | Telemovie 10

baru-baru nie ika ada tengok telemovie kat tv3 . mesti ramai yang tengok kan ? sebab citer tu best ! hehehee

SUAMIKU JURURAWAT


SINOPSIS ::

Mikhail anak tunggal Haji Abdul . Bapanya seorang pemandu di kediaman Dato' Shahrizal dan Datin Ila . Mikhail bercita-cita menjadi seorang doktor . Oleh kerana keputusan SPM Mikhail tidak memuaskan, Mikhail hanya mampu belajar dalam bidang kejururawatan saja .

Setelah menjadi pelajar jururawat, bapa Mikhail meninggal dunia . Dato' Shahrizal nekad mengambil Mikhail sebagai anak angkat dan tinggal sebumbung bersamanya . Dato' Shahrizal sangat menyayangi Mikhail sehingga Datin Ila mencemburuinya .

Mikhail kemudian dijodohkan dengan gadis pilihan ayahnya iaitu Yana seorang doktor . Walaupun tak rela, mereka berkahwin juga . Tanpa diduga, Yana dan Mikhail bekerja di hospital yang sama . Yana tidak mahi dikenali sebagai isteri Mikhail di hospital . Pada masa yang sama, Mikhail cemburu melihat Yana rapat dengan doktor lelaki di sana .


citer nie best kan ? hehehe . ika jarang tengok cerekarama pukul 10 malam kat tv3 . tapi malam tu teringin sangat nak tengok sbb ada Yana Shamsudin . hahahaha . lagipun jarang-jarang sekali kan dapat tengok jururawat lelaki :)

8 comments:

  1. Hi, awak ditag :D
    Jom join GA :D
    http://www.peachyrism.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  2. tu la, aritu pun sbb tertengok, mmg kelakar tele-filem ni :)


    p/s: ayah mikhail tukang kebun ke? bukan ke driver papa angkat dia?

    ReplyDelete
  3. salam. join http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html

    ReplyDelete
  4. xsempat nk tgk hari tu...
    nanti nak uploadlah....

    ReplyDelete
  5. TENGOK!!!!!
    Tomok dan Wawa memang best..kelaku cita ini

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com