Segmen Pencarian BloggerStarz

dah lama tak join segmen . so, hari nie nak melapangkan masa untuk join segmen :)


paling best

kalau nak cerita pengalaman paling best sepanjang berblog nie memang banyak la kan . hewhew . tapi yang paling best pada ika bila ika dapat jumpa blogger nie kat dunia nyata . kawan dari dunia maya ke dunia nyata . sangat best :) ada blogger yang ika jumpa tu memang dirancang . ada yang ika jumpa secara tak sengaja . dan ada di antara blogger yang ika kenal nie dah macam kitorang nie kenal lama . bila jumpa je, kemain lagi sembang . hahaha . itulah yang best bila berblog :)

yang paling best lagi bila idea nak taip entry mencurah-curah . hahaha . ada je entry yang nak ditulis . dan mana-mana blogger pon akan suka kan bila ramai yang datang jenguk blog kita dan komen kat entry kita walaupun komen tu sekadar ' :) ' sahaja . sekurang-kurangnya kita tahu ada yang membaca entry kita .

pengalaman paling best satu lagi bila ada yang datang tegur ika masa ika tengah sembang dengan kawan . ika tak sangka dia kenal ika . tak sangka dia dapat cam ika . errr . "nie Cik Rongoks yang blogger tu kan ?" . hahaha . iyelah kan sebab ika bukan blogger femes . ika blogger suam-suam kuku . kejap ada kejap takde . hehehe . 

paling hampeh

paling hampeh setakat nie satu je . tu pon biarlah rahsia . malas nak cerita . boleh tak camtu ? heeee . bila kita niat berblogging tu dengan betul, Insyaallah semua pengalaman yang hampeh tu akan hilang sikit demi sikit . adatlah kan bila berblog . ada pasang surutnya . kadang-kadang kita kat atas . ada masanya kita akan jatuh ke bawah . yang penting tujuan sebenar kita berblog :)


saya nak masuk bloglist Geng Bersosial :)

16 comments:

  1. kan mcm2 kngn msa berblog ni..haha..untnglah org kenal n tegur kita xde spa n tegur pn...sobsob..nnti hery join..

    ReplyDelete
  2. Betul... Berblog ada pasang surut...
    Tak semuanya indah....
    Kita je kena kuat..... =D

    ReplyDelete
  3. wahh... untung dapat jumpa ramai blogger kt luar....keh3...

    thnx sbb sudi join :D

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  5. besnyer dpt jupe blogger kt luar..ct xberpluang lg...hohoho..untung dikenali org ye :D

    ReplyDelete
  6. http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz_15.html


    dah follow awak.harap dpt follow saya pulak:-)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum awak.. :) gud luck ye. Saya pun join jugak contest ni.. Slamat ya :)
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  8. http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz_15.html

    dah follow awak.harap dpt follow saya pulak:-)

    ReplyDelete
  9. tahniah XD

    http://www.projeksosial.com/2013/02/senarai-top-10-segmen-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  10. datang terjah antara 10 yang terbaik..heheh

    ReplyDelete
  11. singgah dari dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com