NEW :)

hari nie baru dapat update pasal pembaharuan dalam blog ika nie . sebenarnya blog nie masih dalam proses pengubahsuaian . ada lagi yang ika nak tambah dan tolak . hehehe .

so, ika nak ucapkan terima kasih banyak kat Bro Framestone sbb dah tukar url blog ika . dulu ika guna http://ikapukpuk.blogspot.com . ika dah mintak Bro Framestone tukar kepada domain ika sendiri . http://www.nooratikahramli.com .

sebenarnya ika tukar url blog nie bersebab . sebabnya ika dah masuk 3 tahun dah dalam dunia blog nie . 17 Mac nanti cukuplah 3 tahun ika berblog . so, nak sesuatu yang baru la kan . hewhew .

dan terima kasih jugak untuk Ayeem Ayam sebab buatkan ika template yang omooooo comel sangat aih . hahaha ! first ika tengok template nie kan Ayeem, ika rasa nak p bagitahu kat semua orang suruh bukak blog ika . motif sangat nak suruh orang lain tgk template baru yang comel . kahkah ! pape pon sorry ye Ayeem sebab banyak susahkan Ayeem . heeeee


dan tak lupa jugak untuk Shida Radzuan . hehehe . sebab dia banyak tolong ika pasal coding . ika selalu kacau Shida semata-mata nak tanya pasal coding . memang ika belajar Diploma Sains Komputer tapi bab-bab coding nie ika failed . hahaha

dan kredit jugak untuk Azhafizah . banyak tutorial & freebies ika amik daripada blog dia . ngeeee . freebies dia comel-comel semua . hewhew . 


moral : gigi rongoks pon comel ape :)
p/s :: mohon abam gendut tatap puas-puas gambar rongoks . kahkah !



15 comments:

  1. wahhh tahniah dh ebrtukar..eh bro buat?wahh bru tau..nnti nk mntk tlg dia lah..hehe

    ReplyDelete
  2. pembaharuan itu perlu, barulah nampak sentIasa segar

    ReplyDelete
  3. Wahhhhh... Dah ada domain dah....
    Akak yang dot my aritu pun takut nak guna...
    Hehehehhehe...
    Wat masa ni belum rasa nak tukar domain lagi... =D

    ReplyDelete
  4. lama tak singgah sinii >.< tengok-2 comel giloss dah belog dia

    ReplyDelete
  5. 3 tahun dah berblogging ..lama jugak yek..
    sama ler kita ini..hahaha

    Tahniah dah tukar domain

    ReplyDelete
  6. rajinnya buat pembaharuan tuk blog.. kita malas.. kuikuik..

    ReplyDelete
  7. lembut je blog ika ni..sejuk je rasa...

    ReplyDelete
  8. seriously...sangatttt comel!!!!

    ReplyDelete
  9. wah...nmpk header tu mmg tau keja ayeem...mmg comel a~

    ReplyDelete
  10. hehee..nice mmg kena dgn ika hehee :D
    tema tetap xlari ^_^

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com