Mengubah Destini Orang Asli

program untuk orang asli lagik :) . pada 15 Februari yang lepas, ika ada hadir ke program Mengubah Destini Orang Asli yang bertempat di UiTM Seri Iskandar, Perak . first time ika jejak kaki kat uitm nie . heeeee . so, meh la kita tengok pemandangan sekitar uitm .






sempat jugak ika nak amik gambar dengan banner. hahahaha . banner nie kemain banyak kat uitm tu . so, pilih je yg mana satu untuk amik gambar . kenangan kan ? bila pulak lepas nie ada program cmtu . hewhew

meh tengok gambar sekitar perasmian majlis nie yang dirasmikan oleh YAB Perdana Menteri Malaysia :)

nie chentong . ika xtau btol tak ika eja.hahaha



dan gambar sekitar majlis tersebut . gambar kitorang je yg banyak . hahahaha . semua pakat nak pegang benda kat bawah nie . hehehe . ika pon rembat yang orang lain punye . kahkahkah !




sebelum start program, kitorang sempat pegi mekap sbb ada satu booth yg orang asli bukak . booth untuk kecantikan . so, kakak-kakak ika nie pakat dok tunggu giliran nak mekap kecuali ika sebab ika tak penah mekap . takut nak mekap . wkwkwk . so, ika buat benda kat pipi tu je . lekat butterfly . then, diorang warna la sikit kat badan rama-rama tu . heeee



first time ika tgk PM secara live . heeee . kat bawah nie pulak adalah sewang . sewang tu tarian . kat kampung orang asli memang femes sewang nie .



gambar paling ika suka kat bawah nie . hehehehe . 



gambar dalam kete pon hade . hahaha . sempat lagi kan ? saje nak test kamera depan kat fon kak izan . hewhew . gambar time nak balik dari program . even penat tapi semangat nak amik gambar tu harus hade :P

p/s :: gambar yang takde watermark ika tu, kredit tu Subhi :)

8 comments:

  1. best sbnrnye join jelajah destini anak bangsa ni..tp ore xde peluang lg utk jd sukarelawan..hu3

    ReplyDelete
  2. macam bagus program nie. kak ika, jemput join http://www.sararose.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  3. lorr...wat kat uitm sri iskandar ke...hohoho~rindu tempat ni

    ReplyDelete
  4. best nyer...dapat jumpa pm...... meriah majlis nya.....

    ReplyDelete
  5. Ika... Akak yang free hair tu sebiji macam Irma Hasmie akk tengok tau... =D

    ReplyDelete
  6. btul kata ayujean, ct pon igt irma td..hehehe..mesti meriah kan :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com