Meet the Blogger | 7

nak review blog lagik . kali nie ika jumpa sorang lagi blogger . ika jumpa dia time balik Kota Bharu cuti Maulidur Rasul yang lepas . baru sempat nak update . heeee . maaf ye dik :)

blogger yang ika maksudkan ialah izzati . izzati nie lebih kurang junior ika la masa belajar kat UiTM Machang, Kelantan cuma dia kos statistic dan ika pulak sains komputer . dia masuk setahun lepas ika . ika tak perasan la pulak dia kat fakulti kitorang . hahahaha .

then, mula rapat bila dia selalu je komen kat blog ika nie . rajin betul dia komen . heee . dan kitorang selalu jugak sembang kencang kat fb .

jom terjah blog izzati .


http://izatie91.blogspot.com/


so, ika amik dia kat rumah sewa di Kota Bharu . then, ika bawak dia shopping ! hahahaha . bagus kan ika ? :P



dan ika nampak tembam di situ . ini semua salah kamera . hahahahahahaha . hope dapat jumpa izzati lagi . btw, 04 Februari yang lepas befday izzati nie tapi ika tak sempat nak wish sbb sibuk sangat masa tu :'(

so, nak wish sekarang la .

Happy Belated Birthday adik . semoga semakin kuat semangat lepas nie . lupakan perkara yang lepas and start a new journey :)


siapa pulak lepas nie ika nak jumpa . heeeee

14 comments:

  1. Perasan tak, blogger mana jumpa ika je mesti gi shopping...
    Hehheheheh...

    ReplyDelete
  2. wah , untung la kan ? cik ika maken berisi je nampak gayanya , bahagia nih :P

    happy belated bfday jugak pada adek tuh :D

    ReplyDelete
  3. seronoknyaa...dah ramai ika jumpakan... :)

    ReplyDelete
  4. tq kak ika utk entry ni..terharu sero..luv u sis.. ^_^

    ReplyDelete
  5. amboii ramai dah jmpe yer.. hihi... bile nk jmpe sy pulok ni? huhu

    ReplyDelete
  6. Aku smpai sekarang tak pernah lagi terjumpa rakan-rakan blogger ..hehehe

    ReplyDelete
  7. dah kenal lama rupanya...btw...happy birthday to her.....

    ReplyDelete
  8. bila turn hery ni?hahaha..btw hepy birthday tuk beliau

    ReplyDelete
  9. insyallah kite jumpa nanti bawak kite gi shopping jugak tau! ngeeeee

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com