ke pantai

nie cerita yang dah basi sebenarnya . tapi nak update jugak . hahaha ! cuti Maulidur Rasul yang lepas ika balik Kota Bharu . so, dapatlah keluar dgn family ika . hari last ika kat Kota Bharu, kakak bawak ika pegi pantai . lamanya tak pegi pantai . erm . kat Ipoh nie, pantai dia kat mana ek ? hehehe

hari tu, kakak bawak ika pegi Pantai Cahaya Bulan . oyeahhh ! ramainya orang . nasib baik ada tempat parking yang dekat dengan pantai . anak saudara ika yang nakal nie, Amani dah tak takut laut . dulu kemain takut bila bawak dia pegi pantai . kali nie dia pulak yang teruja . satu perkembangan yang bagus . papa dengan mama dia pon terkejut . hahaha !


tengoklah anak saudara ika tu . kemain lagi dia tengok ombak . mungkin dia dah berjangkit dengan aunty dia yang suka pantai nie . :P



pantai yang sangat menyeronokkan :)




kak ngah ika yang akan dapat baby bulan 5 nanti . heee . dan kat bawah nie si Amani yang sibuk nak dok satu kerusi besar tu, dia sorang nak duduk . takmau kongsi . macam2 la kan Amani nie .


budak nie buka boleh dok diam . kejap dia dok situ . kejap dia pegi dok kerusi lain . haihhh . jenuh aunty nie . nasib baik aunty dapat sabar lagik . wkwkwk . aunty gonna miss you Amani . wuwuwu . bila plak aunty dapat balik Kota Bharu :(

9 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com