ke pantai

nie cerita yang dah basi sebenarnya . tapi nak update jugak . hahaha ! cuti Maulidur Rasul yang lepas ika balik Kota Bharu . so, dapatlah keluar dgn family ika .

hari last ika kat Kota Bharu, kakak bawak ika pegi pantai . lamanya tak pegi pantai . erm . kat Ipoh nie, pantai dia kat mana ek ? hehehe

hari tu, kakak bawak ika pegi Pantai Cahaya Bulan . oyeahhh ! ramainya orang . nasib baik ada tempat parking yang dekat dengan pantai . 



anak saudara ika yang nakal nie, Amani dah tak takut laut . dulu kemain takut bila bawak dia pegi pantai . kali nie dia pulak yang teruja . satu perkembangan yang bagus . papa dengan mama dia pon terkejut . hahaha !


tengoklah anak saudara ika tu . kemain lagi dia tengok ombak . mungkin dia dah berjangkit dengan aunty dia yang suka pantai nie . :P



pantai yang sangat menyeronokkan :)




kak ngah ika yang akan dapat baby bulan 5 nanti . heee . dan kat bawah nie si Amani yang sibuk nak dok satu kerusi besar tu, dia sorang nak duduk . takmau kongsi . macam2 la kan Amani nie .


budak nie buka boleh dok diam . kejap dia dok situ . kejap dia pegi dok kerusi lain . haihhh . jenuh aunty nie . nasib baik aunty dapat sabar lagik . wkwkwk . aunty gonna miss you Amani . wuwuwu . bila plak aunty dapat balik Kota Bharu :(

9 comments:

  1. akak pun sukakan keindahan pantai. tenang je bila ada kt sane

    ReplyDelete
  2. Ni mesti time tu feeling2 Ombak Rindu tu... =D

    ReplyDelete
  3. comellah amani...akak ika tgh preggy yea

    ReplyDelete
  4. puteri pun sukakan pantai :)

    comelnyer amani ^_^

    ReplyDelete
  5. tp pantai ni xbleh mandi kan. huhu..

    ReplyDelete
  6. cantik tempat tu..bestnyerr..dpt gi..

    ReplyDelete
  7. bukan ke dulu amani takut laut..?

    lama nur tak pegi pantai....

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com