Karnival Sukan Perpaduan Orang Asli | Day 1

baru berkesempatan nak update tentang Karnival Sukan Perpaduan Orang Asli . heeee . sukan nie diadakan pada 31 Januari 2013 - 04 Februari 2013 bertempat di Kuantan, Pahang . 

kitorang team JAKOA Negeri Perak & Kedah nie buat persiapan awal . kitorang training dulu pada 29 & 30 Januari 2013 . yelah kan . mana sempatnya nak training bila waktu keje . so, kitorang amik masa 2 hari untuk training walaupun last minute dah . tawakal sajalah kan :)

selama 2 hari kami berkampung di Hotel Tower Regency, Ipoh, Perak sebelum bertolak ke Kuantan, Pahang . masa nie lah nak training kaw-kaw . hehehehe




ika amik bahagian dalam bola jaring . serius memang dah lama sangat tak main netball nie . dah la ada asthma . ada hati nak main netball . hahahaha . masa sekolah dulu penah la main netball . bila dah kene asthma, kena kurangkan main sukan . nanti parah jiwa dan raga . hahahaha !

oh ya ! nak share la cket kan tentang Hotel Tower Regency nie . hehehe . bagi ika hotel nie selesa sangat ! 2 hari ika dok situ . syoknya tidooooo . hahahaha . tak sempat nak amik gambar bilik ika tu . sebab penat sangat . wuwuwu

hari pertama nie kitorang hanya berlatih pada sebelah petang sahaja sbb pagi tu kitorang masuk ofis dulu . tengahari baru gerak pegi hotel . dan sebelah petang baru berlatih kat padang . berjemur tengah panas ! wohaaaaa .



then, malam pulak kitorang ada taklimat daripada urusetia untuk karnival nie nanti :) 


bersambung . . .

6 comments:

  1. best nyer......xtvt yg sungguh best!!!!

    ReplyDelete
  2. since preggy, terasa dah lama x main netball. akak main netball since darjah 3 sampailah dah kerja ni.

    ReplyDelete
  3. keja pembantu pembangunan masyarakat best kan.tp skg cuti dibekukan ..betul ek

    ReplyDelete
  4. banyaknyer jam, wakil setiap negara..hihi

    penatnyer kamu, main netball lg tu....jge ksihatan ye :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com