holiday !

hai semua ! hari nie ika akan mula bercuti . malam nanti ika akan bertolak ke Kuala Lumpur selama 4 hari . masa untuk holiday ! masa untuk menghabiskan masa dengan sepupu-sepupu ika yang hot & spicy ! hahahaha

cuti kali nie ika tak balik Kota Bharu sebab cuti Maulidur Rasul dan Thaipusam lepas ika dah balik sana 5 hari . penat jugak kalau balik sana . 7-8 jam dalam bas . Kuantan pon ika tak balik jugak cuti kali nie sebab baru je lepas balik dari sana untuk Program Karnival Sukan Orang Asli . so, dapatlah jumpa kakak kat sana :)

cuti kali nie ika balik Kuala Lumpur . rumah mak saudara . oyeahhh ! sape yang ada kat Kuala Lumpur tu, jom la hangout together-gether . hohohoho !


plan awal ika nak pegi bercuti kat Taiping nie saje . boleh jumpa kawan lama masa PLKN dulu tp tak dapatlah pulak . hujung minggu depan pulak ika sibuk . hope cuti kali nie berbaloi la . nak rehat sepuas-puasnya . lepas nie dah start keje yang bertimbun-timbun .

ika nie bukan reti dok diam . keje nak berjalan je . ke sana ke situ . suka travel . suka sangat nak pegi tempat yang ika belum penah sampai . masa bujang nie lah kita nak enjoy kan . bila dah kahwin, susah sikit la kot . lagipon selagi ada kudrat nie, nak jalan-jalan dengan sepuasnya . even ada asthma ! hahahaha

masa untuk melupakan segala masalah . masa untuk tenangkan hati dan perasaan . setiap yang berlaku, pasti ada HIKMAH :)

17 comments:

  1. selamat bercuti.. Ramai org keluar KL, ika pulak masuk KL ye..hehe

    ReplyDelete
  2. cuti nie sis just balik melaka jer sbb da lame sgt xbalik kg En.Husband tu

    ReplyDelete
  3. Selamat berjimba dengan sepupu-sepupu. :)

    ReplyDelete
  4. hati2 ika.... have a safe journey......
    best nyer cuti lama....

    ReplyDelete
  5. KL area mana? Kalau area Ampang, mohle kita berkenalan. :)

    ReplyDelete
  6. happy holiday... KL tak de orang ooo boleh main lintas2 jalan..

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti ika..best r dpt jalan2..kluarga ct xbg plepasan lg..hihi

    ReplyDelete
  8. yeay!!! boleh cuti lama2, rehatkan minda. kalau akak ada kt KL bole la kita jumpa kan. next time maybe :)

    ReplyDelete
  9. bestnya...
    selamat bercuti Ika....!

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti ika. enjoyyy.. :)

    ReplyDelete
  11. hahaha. untung ah. jalan jer. hehehe. kalaw kawen pown bole kuat jalan tapi dengan syarat dapat suami yang suke jalan jugak la. hehe

    ReplyDelete
  12. Selamat Bercuti.... moga happy2 selalu sih....

    ReplyDelete
  13. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com