tension ?

entry pertama tahun 2013 . entry nie entry tension . ika mulakan tahun 2013 ika dengan keadaan geram . geram untuk terlampau banyak sebab . wuwuwuwu .

hari nie nak share salah satu sebabnya . ika dah lama sangat2 tak blogwalking . sampai satu masa ika rasa bersalah sangat2 kat bloggers yang datang komen dan singgah blog ika tapi ika tak sempat nak balas balik kunjungan tu . 

sebab ?


itulah sebabnya . dashboard blog ika selalu sangat jadi cmtu . geram betul ika . dah berbulan-bulan kot jadi cmtu . ika biasa kalau nak blogwalking, ika memang akan go through benda nie . ika akan blogwalking ke setiap entry yg naik kat dashboard ika tu . 

bila benda nie selalu jadi cmnie, ika nak blogwalking cmne ? tolong bagi idea kat ika . rindu nak blogwalking cm dulu-dulu . wuwuwuwu . tolong la ika :'(

11 comments:

  1. farah pon alami benda yg same.. hari tuu smpai satu hari tak muncul2.. skrng da boleh la jugak tp kene refresh bnyk kali.kalau da mcm tuu..farah blogwalking kt blog pengomen, followers and yg tinggalkan jejak kt cbox..

    ReplyDelete
  2. happy new year ika :)

    wina pun selalu gak jadi macam tu tapi lepas refresh few times dah ok

    jangan geram² ek..mulakan tahun baru dengan senyuman...

    ReplyDelete
  3. x per ika..slow2...kadang2 kak intan nyer dashboard jadi gam cam tu..kak intan refresh lagi dan tunggu kejap...takper org paham..dun worry dear

    ReplyDelete
  4. selalu gak kena macam ni tpi boleh je bw lagi :)

    ReplyDelete
  5. ain pon naik gtu jgk eqah oi...tp aku refresh kemudian ok la....cuba refresh ok x ???

    ReplyDelete
  6. remy pun selalu jadi mcm tu..... lambat nak load bloglist tu....nasib baik kat blog ada bloglist....dpt juga terjah....

    ReplyDelete
  7. selalu juga my account jadi mcm tu. tapi I tukar author. means that I did a new google account and change the contributor. lepas tu...mcm ok kot. huhuhu. tapi xsure la kalau dat's not really da real solution for dis matter. T__T

    ReplyDelete
  8. takmo sedih2 di tahun baru ni ika. cheers! ;)

    ReplyDelete
  9. errmm..felik juga..kenapa ye jadi mcm tu...

    maaf ika, xdape nak nulung,...

    ReplyDelete
  10. Jangan tension2....
    Akak oun kadang ada gak jadi macam tu...
    Tapi tak lama sangat pun...
    Refresh 3, 4 kali dah okay dah....

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com