Social Hub

nak share segala social hub yang ika join . bhahahaha . kemain banyak . bila ika online, yang nie wajib ika bukak . ngeee . boleh la add / follow / subscribe . hohohoho . tapi kalau fb tak digalakkan sangat add ika sbb ika jarang approve kalau ika tak kenal .


https://www.facebook.com/ikapukpuk

kat atas nie satu-satunye fb ika . dulu ika ada 2 fb . satu personal fb . satu lagik untuk non-personal . tapi yang non-personal tu ika dah deactivate atas sebab tertentu . heeee . dalam fb personal nie memang ada jugak blogger dalam friends list ika tapi blogger yang ika kenal, atau ika familiar dengan blog atau nama dia . kalau tak, ika takkan approve . 


https://twitter.com/cikrongoks

then, yang nie pulak twitter ika . tapi ika bukak twitter nie guna tweetdeck . ika banyak habiskan masa ika dengan bertweet . hahahaha . suka tweet . walaupun kadang-kadang rasa cam entah ape2 la yang ika tweet tu . 


http://ask.fm/cikrongoks

yang ask.fm nie ika dh buat lama tapi deactive . baru-baru nie ika activekan balik . saje gedik nak active kan benda nie sebab rasa cam best pulak jawab2 soalan nie . hehehe . kalau korang ade nak tanya apa2, boleh la tanya kat ask.fm nie . Insyaallah ika akan jawab :)


http://instagram.com/ikapukpuk

dis one ika suka . instagram ! suka amik gambar tapi malas nak upload . bila mood rajin dah datang, semua gambar rasa nak upload . hahahaha . ika nie malas nak online guna enset . bukan apa, enset ika samsung galaxy y . screen dia ciput je . bukan besar mana . tak puas nak tengok .


http://www.formspring.me/ikapukpuk

formspring.me . yang nie agak femes dulu . huhuhu . benda nie pon sama cam ask.fm tu . tempat untuk bertanya . hehehe . dulu ika aktif jugak kat formspring nie . zaman dok uitm dulu . sekarang dh kurang sikit . lagipon tak ramai rasenya yang ada benda nie .


https://plus.google.com/u/0/116328155483047885338/

G+ . yang nie mesti ramai yang dah ada kan ? hohoho . nnt follow la Cik Rongoks Ika :) ika biasa share entry je kat G+ nie . kadang-kadang ada jugak masuk community yang ada blogger lain invite tu . 


lifeishard2790@yahoo.com

yang nie ika wajib bukak . hehehehe . yahoo messenger :) kalau korang nak chat dengan ika, add la ye emel kat atas tu . hahahaha !

sebenarnya banyak lagi yang ika join tapi yang nie yang ika akif . aktif la kot . hahaha . yang ika selalu bukak . selalu check perkembangan dia . kadang-kadang ika bukan ada masa nak bukak semua benda . setakat check apa yang patut, pastu log out . tu je . hehehehehe .

14 comments:

  1. bykny..sy ada skit je..tupun dh jemu..

    ReplyDelete
  2. mmg sosial budak ni.. hehehe.. smua sosial dia ada.. termasuk gred jawatan S (Sosial)... bhahahahaha....

    ReplyDelete
  3. wahh cm2 ada kan..hery aktf kat fb ja..twitter just for blog n istgaram klo ada msa..ym mmg dh lma gila3 xbuka..haha

    ReplyDelete
  4. wah banyaknya...saya msh blm ada akaun tweeter lg...hihihi

    ReplyDelete
  5. banyaknyaaa..!
    NUr yg ado ni pun jenuh nak ingat password..hihih

    ReplyDelete
  6. banyak betul.. saya fb dengan blog ni pun tak terjaga..hehehehe

    ReplyDelete
  7. dlm byk2 tu akak cuma ada fb dgn tweeter je. itupun tweeter sbln sekali pun blm tentu bukak..hahaha

    ReplyDelete
  8. Formspring tu rasanya ramai dah tahu kot..hehehehhe
    Dedulu 2 tahun lepas memang wajib tu..

    ReplyDelete
  9. Formspring tu rasanya ramai dah tahu kot..hehehehhe
    Dedulu 2 tahun lepas memang wajib tu..

    ReplyDelete
  10. rajinnya ika. mcm2 ada. YM akak dah bertahun2 kot x bukak. hehehe. plg aktif adalah fb, yg lain2 biasa2 je

    ReplyDelete
  11. laaa ada ym... ckp psal ym nie dah lama xbkak... password pn dah lupa agaknya... hehe

    ReplyDelete
  12. best nyer...semua ada... remy fb pun kekadang aja... blog pun berterabur....

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com