pinky casing samsung galaxy y

minggu lepas ika ikut housemate ika p gerbang malam . sape yang tinggal kat Ipoh, Perak mesti tahu gerbang malam nie kat mana . hahahaha . gerbang malam nie cm pasar malam la . tiap-tiap hari kot . ika pon xsure .

kat gerbang malam nie macam-macam ada dan yang paling penting, harga yang sangat berpatutan . hiksss . so, ika pon usha la casing baru untuk enset ika tu memandangkan casing lama sudah rosak . cari punye cari jumpa lah casing yang cute nie . hiksss



oh ye, ika pakai enset samsung galaxy y ye . bukan enset mahal ye adik-adik semua . ika sebenarnya cari casing yang plastik tu sebab nanti senang nak masuk dalam poket seluar . kalau yang getah cam susah sikit .

tapi semua itu berubah tatkala ika melihat casing pinky baby bear yang comey nie . tergugat ika . hahahaha . terus beli walaupon benda tu getah . dh hilang terus semangat nak beli yang plastik . yg nie konfem la tak boleh masuk poket . kemain gemuk . hahahaha

bertambah lagi koleksi barang berwarna pink :)

17 comments:

  1. aww so cute :)

    kite pun lama dah carik casing cemtu tp xjumpa ag. hikhik~

    ReplyDelete
  2. comel! xsemua hp ada casing bear..huhu..

    ReplyDelete
  3. eh, samelah.. tapi kite punye warne coklat..casing bb.. hehe

    ReplyDelete
  4. alaaa comelnya...nak juga lah cmtu..hahahahah

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum atikah...cute nyer color pink tu...:)

    ReplyDelete
  6. heee..comel.!
    Pernah skali nur ke gerbang malam.. :)

    ReplyDelete
  7. he3...tak sanggup remy nak guna...too sweet for me....he3

    ReplyDelete
  8. wee nan tomel2. haha. sekarang semua casing smartphone je melambak, kesian kita yang tak pakai smartphone ni tau.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com