pindah

dh masuk tahun 2013 nie, so banyaklah perancangan yang harus dibuat . macam-macam benda nak kena fikir . nak buat tu . nak buat nie . erm . 

Alhamdulillah, ika ditempatkan di ibu pejabat JAKOA Negeri Perak & Kedah untuk tahun 2013. tahun depan dan tahun yang mendatang, kita tak tahu lagi kan ? heeee . sepatutnya ika ditempatkan di Gerik, Perak . tapi keputusan telah diubah oleh pihak berkenaan . hewhew . 

bila dah tahu penempatan yang betul nie, banyak benda nak kena buat . cari rumah, dapatkan transport nak p keje . sampai bila ika nak sewa bilik dgn harga RM 220 tu . heeee . dan sampai bila ika nak p keje naik bas . pegi ofis naik satu bas, balik bilik pulak kena naik 2 bas . jenuh ika . 


cuti Krismas yg lepas, ika dh start punggah semua barang ika ke rumah baru . so, lepas nie dah tak duduk kat bilik sewa tu . walaupun rumah yg ika baru sewa nie jauh sikit nak p ofis, tapi okey la sebab ika dah ada transport sendiri . kakak dah postkan motor ika yang kat Kuantan tu :)


buat masa sekarang, ika tak stay lagi kat rumah baru tu sebab banyak benda nak kena setel dengan jkr & jugak tnb . InsyaAllah dalam minggu depan ika akan masuk rumah baru tu . ngeeee . sekarang tengah hidup merempat . eh ?

apa pun doakanlah semuanya berjalan dengan lancar . hope sangat dapat pindah masuk secepat mungkin . dah penat hidup menumpang seminggu nie . heeee

13 comments:

  1. mahalnya sewa bilik tu..haha..mcm dkt KL dh..

    ReplyDelete
  2. laa...apsal letak angry bird dekat dengan bear, diorang musuh ketat tu, hehe...anyway, selamat bertugas di tempat yang baru!

    ReplyDelete
  3. nanti dah pindah rumah baru, jgn lupa post pic... :)

    ika nanti duk sorang2 ke

    ReplyDelete
  4. penatnya pindah. huhu.. senang sikit ada motor.

    ReplyDelete
  5. Nanti bolehlah tumpang tidurrr...... Krrrooohhhhhhh....
    Ehhh??? =P

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan. Pindah mana? Kurang faham pula akak ;)

    ReplyDelete
  7. semoga semuanya berjalan lancar ye... :)

    ReplyDelete
  8. dah ada transport dah tu, dah ada rumah baru...hope life much better la after this...

    selamat bekerja ika...=)

    ReplyDelete
  9. step by step...memula memang payah...lama2 dah ok ler nanti....

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com