Meet the Blogger | 5

13-01-13 yang lepas, ika berpeluang jumpe sorang lagi blogger . jap ! lawa jugak kan tarikh tu . hahahahaha . ok dah :P 

ika jumpa blogger Yui kat Jaya Jusco Kinta . ofkos la kan jumpe kat Perak . ngeeee . meh kita terjah blog dia ramai-ramai . ngeeee 

http://nusha1706.blogspot.com/

sebenarnya ika beli 2 helai tudung kat Yui nie . ika berkenan kat shawl half moon . dah puas ika cari . tapi harga kemain lagi . above RM 70++ . so, ika kena bersabar kalau nak beli jugak . survey punya survey, dan ika pon tanya yui . Alhamdulillah, yui jual shawl tu . harga berpatutan . so, ika grab la 2 helai . hahahaha .

dah lama sangat tak pakai shawl . skrg pon lagi suka pakai tudung bawal . shawl yang ika beli tu nanti la ika pakai . one day . time ada event boleh la kot pakai . segan nak pakai pegi ofis . hahahaha


lain kali time amik gambar, jangan gatal nak bergerak . hahaha . pesan kat diri sendiri :P . gambar ika dah jadi blur . tu la, bergerak lagi . tak reti nak dok diam :)

maceh yui ye jalan-jalan dan makan-makan dengan ika . hehehehe . jumpe kat gathering BP pulak . weeeee

kat bawah nie gambar tudung yang ika beli tu . kalau korang nak tengok banyak lagi barang yang Yui jual, klik SINI :)




next blogger ? siapa pulak ye :)

19 comments:

  1. Bila pula kita bakal bertemu? HIHI

    ReplyDelete
  2. Next Blogger nur nak..?
    hihihih...

    xsabar nak tgk ika pakai shawl tu...

    ReplyDelete
  3. cantik tudung yg ika beli...

    trkh 13.01.13 tuh memg cantik kan?senyum smbil agkt kening...sebab bezday akak...utg akak...kan kan kan..hehehe

    ReplyDelete
  4. he3.... lama tak pi jusco ipoh tu..... rasanya dlm 3 bulan lepas ada ke situ..... rmh makchik remy kat area situ....

    ReplyDelete
  5. lawa ek kak shawl half moon tu? segan r nak pakai...meriah sgt..huhu..alynn biasa pakai shawl biase2 je :D

    ReplyDelete
  6. hihi,tq dear sudi jumpa dan sudi beli shawl dgn yui =__+

    minggu ni jumpa lg ~

    ReplyDelete
  7. Halfmoon memang mahal.....
    Tapi kat Masjid jamek tak mahal sangat....
    Hehheheheh....
    Akak ni penah jumpa ika sorang je la.....
    Hehheheh.. =D

    ReplyDelete
  8. meh jumpa akak pulak meh. shawl tu mmg dah jd trend skang ni. akak pun ade jual gak. hehehe

    ReplyDelete
  9. wahh syoknye jmpe blogger..jom jmpa..tp jauh la plak..haha

    ReplyDelete
  10. wee tahu blog dia, tau. haha eksaited. tsk sis beli halfmoon dgn harga 75. sekarang ni melambak bawah 50. tsk. :(

    ReplyDelete
  11. salam ziarah..betul lah saya mngandung ni pun selalu pki bawal rasa rimas nak pakai shawl

    ReplyDelete
  12. cntik shawl..hehee..bgus jumpe blogger..leh kn spe tuan empunyer blogger kann

    ReplyDelete
  13. cantik shawl tu..korang dua orgpun cantik jugak..

    ReplyDelete
  14. FD pun baru beli shawl halfmoon. murah je! bawah RM60 ^^ warna pink juga

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com