Majlis Perhimpunan Awal Tahun JAKOA 2013

07 Januari 2013 yang lepas, ika join Majlis Perhimpunan Awal Tahun jabatan tempat ika keje, Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA) . disebabkan nie adalah kali pertama ika bekerja dengan kerajaan, so haruslah ika join majlis nie . nak jugak tahu kan camne majlis perhimpunan awal tahun . ngeee

majlis hari tu kitorang buat kat Hotel Kinta Riverfront, Ipoh . first time jugak ika jejak kaki kat hotel tu . bhahahaha . kat bawah nie group koir JAKOA . ngeee . ika takde . ika jadi penonton sahaja . hiksss





jom tengok aksi ika . hahahaha 

SEBELUM

SELEPAS

muka tak senonoh btol yang sebelum tu . hahahahaha . ika mengantuk sebenarnya time tu tp degil nak pegi jugak . lagipun ika punye keje dah setel dah sikit . tinggal nak susun semula dan print apa yang patut . so, join lah perhimpunan nie .


Alhamdulillah, dah masuk 4 bulan lebih ika keje dengan Jabatan Kemajuan Orang Asli . banyak benda yang ika belajar sepanjang ika kerja nie . seronok :)

7 comments:

  1. Terserlah muka bosan...
    Heheheheh...

    ReplyDelete
  2. haha nmpk mcm bosan sja..haha...alhmdulillah rezeki kan...kja elok2..

    ReplyDelete
  3. keje dgn kemajuan org asli? cm menarik je.. hehe.. join program2 cmni, mmg mmbosankan.. hahaha

    ReplyDelete
  4. pic selepas tu ika tidurr ek...?
    hihihi

    ReplyDelete
  5. pekerjaan umpama rintitan pengalaman... semakin lama...semakin tinggi pengalaman..

    ReplyDelete
  6. MV pun ada majlis perhimpunan bulanan 28.01.2012 ni

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com