Kursus Induksi Khusus Siri 1 | Day 05

hari terakhir berkursus . sangat excited . hahahaha . eksaited la sebab nnt dah boleh balik rumah . weeee . so, hari last nie kitorang ada majlis penutup . haruslah ada persembahan daripada setiap kumpulan . 

credit pics to Jariah & Faza Land :)

the emcee :)


special guest :)



the fasilitators :)


dan persembahan daripada group ika . kitorang buat dikir barat yang dah tak berapa nak dikir . hahahaha . persiapan last minute . mula2 kitorang nak buat benda lain . last, kitorang decide buat dikir barat . tapi bukan dalam versi kelate la . dlm versi bahasa orang asli :)


jom tengok ahli kumpulan yang lain .








gambar yang kat  bawah nie masa proses penyingkiran . hahahaha . dah macam akademi fantasia . yang nie masa nak pilih group terbaik la . group ika tak menang pon . hehehe .


dan group terbaik jatuh kepada kumpulan Serigala Asal . masa diorang buat persembahan, ika tak dapat tengok pon sebab tengah buat preparation untuk persembahan kumpulan ika . so, sabar je lah . intai dari belakang je . hahahaha



dan kat atas nie pulak, sambutan befday secara mengejut . hehehehe . btw, happy befday korang . mesti cuak kan masa kena kejutan befday tu ? hahahahah .

begitu banyak memori yang tersimpan di sini . seronok . suka . duka . semua ada . hope dapat jumpa lagi kat kursus seterusnya . heeeee

20 comments:

  1. siap ada penyingkiran yg tak tahan tu.. hehehe :D

    ReplyDelete
  2. kekekekekeke..dikir barat yg tak berapa nak dikir...

    mcm mane tu..? hihih

    ReplyDelete
  3. singgah sini...
    Nak dapat tudung yang cantik lagi gorgeous
    Meh Join GA Nie
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/01/hijab-and-such-iconic-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. nama kumpulan dasyatnya... serigala asal..hahaha..ganas tu

    ReplyDelete
  5. meriah jugak yea ika acara ni :)

    ReplyDelete
  6. bestnyer... ika pun naik buat persmbahan jgk yer

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ...selamat berkursus yer...:)

    ReplyDelete
  8. haha teringat balik seminar sekolah dulu kena buat psembhan gak..haha

    ReplyDelete
  9. dah habis ye.... best nyer...remy kalau xtvt cmnie...memang best!!! tapi dah lama takde.....

    ReplyDelete
  10. bestnyer induksi dapat mengeratkan silaturahim :)

    ReplyDelete
  11. waaa . .berdikir barat . .hehehe

    ReplyDelete
  12. wah memang best kalau ada akiviti camni :)

    ReplyDelete
  13. yeah..dapat kerediittt..ambik gambar..hihi :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com