Kursus Induksi Khusus Siri 1 | Day 04

yeay ! dah masuk hari ke-4 . hari nie baru dapat sesuaikan diri dengan suasana kursus nie . hehehe . ika nie bukan jenis yang mudah bergaul dengan orang yang baru kenal . konfem senyap punya . dlm fb kemain potpet . bila dh jumpe . errrr . diam seribu bahasa . hahahaha

so, hari ke-4 nie macam biasa . pagi haruslah masuk kelas dengar ceramah sampai ke petang . dan malam pulak ada ldk . malam nie lah yang kitorang kena buat presentation .ape lagi, jom tengok gambar . ngeeeee

credit pics to Faza Land . heeee






see . cantik tak ika lukis bendera group ika ? hahahaha . dah lama tak melukis nie . ketar tangan nak melukis . errr . group ika nama SEMURNI . kenapa nama tu ? adalah :)




tengah present lagu kumpulan ika . weeee . cipta lagu dlm masa 2 hari kot . hahahaha . nasib baik group ika nie bagi kejesama yg bagus . semua pakat tolong . lagu group kitorang simple saje . dan kejap je kitorang nyanyi . semua pakat nak cepat habiskan present . hohoho






dan ika yg tengah membebel entah pape . hehehe . 










malam yang sangat best sebab dapat tengok macam2 presentation . dapat dengar macam2 versi lagu . oyeahhh . seronok . heeee . done untuk hari ke-4 . menunggu hari terakhir je esok . hahahahaha

to be continued . .

8 comments:

  1. gitu la klau induksi dik. masing2 kalau boleh tamo wat presentation tu. hehehehe

    ReplyDelete
  2. ada video ika nyanyi lagu tu tak..?
    heeeeee.... :)

    ReplyDelete
  3. wow meriahnya...cantik ciptaan logo tu^^

    ReplyDelete
  4. seronokkan kursus induksi....

    ReplyDelete
  5. time nie...segala kreativiti dan kebolehan semua keluar..... public speaking kena power.... jgn malu2....

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com