Kursus Induksi Khusus Siri 1 | Day 03

hari nie nak story untuk hari ke-3 . so, untuk hari ketiga nie, kitorang dah pon diberikan tugas untuk cipta nama kumpulan, bendera, logo, visi dan misi, dan jugak kena cipta lagu untuk kumpulan masing-masing . nice kan ? bhahahaha

malas dah nak taip panjang, so tengok je gambar kat bawah nie . nie semua gambar drpd blogger Jariah :)









macam2 gaya kan ada ? hahahaha . semua dok bertungkus lumus buat keje masing-masing . bendera kumpulan ika ? tunggu next entry . dan bendera tu idea ika . hahahaha . idea ika yg entah ape2 la kan . janji siap :P

to be continued . .

6 comments:

  1. Salam ika..apa kaba? Bestnya ..da lama x buat kerja berkumpulan macam n…zaman sekolah dulu selalu buat

    ReplyDelete
  2. time induksi akak dulu, paling best adalah makan time. best2 belaka. last year induksi khusus paling best sbb diorg buat kat awana genting. mmg best giler ah!

    ReplyDelete
  3. semua cm muda2 lagi ja..untunglahhh!! sgt untung...rezeki..

    ReplyDelete
  4. hehehhehehe...

    seronok juga berkerjasama macam ni kan.. :)

    ReplyDelete
  5. teringat induksi kat morib 2007 dulu..pergi time preggy

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com