Kursus Induksi Khusus Siri 1 | Day 02

untuk hari ke-2 nie takde gambar sebenarnya . ika pon dh tak ingat ape yg kitorang buat hari tu . hahahaha . yang ika ingat, pagi kitorang masuk kelas dengar ceramah sampailah petang .

then, malam pulak ada aktiviti . haaaa . malam yg nie lah kitorang dipecahkan ikut kumpulan . bercampur dah masa nie . dah tak ade geng satu ofis . hahaha . semua muka baru . dan Alhamdulillah, group ika semua sportim2 :)

ika pon dah tak tahu nk update apa . gambar aktiviti pon takde . sepanjang minggu kursus nie ika tak amik gambar pon pakai fon ika . hehehehe . tak tahu nape . biasa kemain lagik beriya nak amik gambar sbb nnt senang nak update kt blog . tp kali nie tak . mood nak amik gambar, kelaut sudahhh .

nooratikahramli yg takde keje =.="

next day akan ada banyak gambar . weeee :)

to be continued . .

8 comments:

  1. keluat tu apa..?

    Comel pic tu...apa salah pemadam api tu smpai ikan nak tembak dia..

    hihihihihi

    ReplyDelete
  2. pasni kene g Program Transformasi Minda (PTM) pulak.. hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya kursus ni...artu mbr ada pegi untnglah kja gov..haha

    ReplyDelete
  4. nak kena tunggu next entry ler.... he3

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com