Contest Edit Gambar Paling Ohseem By Pieyza





..nak join contest plak..
..selalu giveaway je.huhuhu
..kali nie contest edit gambar ^_^

..nak pertaruhkan gambar nie..
..hahahhaa..
..ayat kemain lagi..
..''pertaruhkan" tuuuuu..

SEBELUM


**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
tadaaaaaaaaaa :)

SELEPAS


..nak tag 2 member ika yang suka edit gambar..


..nak join ? klik SINI
..atau klik je kat banner ^_^

due date :: 23 Mac 2012
done ^_^


Read More

Lovestory313 1st Giveaway




..ika nak tag..


..korang nak join ? klik SINI
..ataupon klik je kat banner :)

due date :: 01 April 2012

 
Read More

Contest I Love Being Awesome





nak join ? klik SINI
..ataupon klik je kat banner tu ^_^


due date :: 29 Feb 2012


Read More

IntaNBerliaN's First Giveaway

Read More

F.T Island - Love Love Love



..ika baru je dengar lagu nie..
..dengar pon dalam laptop sepupu ika..
..sebab ika tolong repair dia pinya lappy..
..so, terjumpa la..hihihi

..dengar punya dengar, cm best gak lagu nie..
..ika xde la minat sangat korea nie..
..lagu2 diorang pon ika jarang2 dengar..
..tapi lagu nie ika suka :)

FT ISLAND - LOVE LOVE LOVE


Shimjangi momchunda
Nae sumi motnunda
Niga ttonanda

Gasumi shirige
Noman saranghaetda
Haengboghaesotda

Ni namjaro taeonaso
Han optshi saranghaesotda
Gu gollo dwaetda
Nunmul kkug chama boryonda

Bitmuri onmomul jogshinda
Tto aesso gogaerul duro
Hanurul barabonda
Nae nune durogan biga
Norul saenggaghamyo
Chamgo tto chamawatdon
Nunmurul daeshin haejunda

Michidorok saranghaeso
Nomuna haengbokhaesotta
Saranghae chuogeun
Naegejun norul bonaenda

Annyeong nae sarang sarang sarang
Jalgayo nae sarang sarang sarang
Chaorunun naye nunmuri onmomul jogsyodo

Ijenun good bye good bye good bye
Narul ttona budi haengbokhae
Han gorum han gorum niga morojinda

Mal optshi suljanul chaeunda
Himgyobge sone dulmyo
Han sumul baetobonda
Hanjanul masyobonda
Norul saenggaghamyo
Chamgotto chamawatdon
Nunmurul hamkke samkinda
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/f/ft_island/love_love_love.html ]
Michidorok saranghaeso
Nomuna haengboghaesotta
Saranghae chuogun
Naegejun norul bonaenda

Annyeong nae sarang sarang sarang
Jalgayo nae sarang sarang sarang
Chaorunun naye nunmuri onmomul jogsyodo

Ijenun good bye good bye good bye
Narul ttona budi haengbokhae
Han gorum han gorum niga morojinda

Nal gasumi chagawo
Sarangul mollaenunde
Jongmal gomawo
Ijeya araso
Iron sarangirangol

Shimjangi momchunda
Nae sumi motnunda
Niga ttonanda

Annyeong nae sarang sarang sarang
Jalgayo nae sarang sarang sarang
Chaorunun naye nunmuri onmomul jogsyodo

Ijenun good bye good bye good bye
Narul ttona budi haengbokhae
Han gorum han gorum niga morojinda

Bitmuri onmomul jogshinda
Hanurul barabonda
Chaorunun naye nunmuri onmomul jogsyodo

Ijenun good bye good bye good bye
Narul ttona budi haengbokhae
Han gorum han gorum niga morojinda




p/s :: enjoythesong :)







Read More

gievaway blogger TERHEVATT





SENARAI SPONSOR :
wardrobe collection : FB
mizzs ninie : BLOG | FB
lovebag lovebag : BLOG | FB
hailady's page : FB
dila dairies : FB | BLOG
dress your age : FB



..korang nak join ? klik SINI
..ataupon klik je kat banner tu :)

due date :: 10 Mac 2012

..ika nak tag..


 
Read More

Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!






SPONSOR ::


  • Eza Stories: Blog
  • Angelfire Shops: Blog (tak wajib follow) / Fanpage
  • Pashmina Wardrobe: Fanpage
  • Syazwani: Blog / Fanpage
  • Sejuta Rasa Mak Usu: Blog / Fanpage
  • Gojez Houz: Blog / Fanpage
  • Ajriya Amran: Blog
  • Nia Ryani: Blog
  • Niena Sofea: Blog / Fanpage
  • Miss Lovouis: Blog 
  • Mosumart Design Enterprise: Fanpage
  • Dyahaha: Blog
  • Aisyah Hashim: Blog
  • Sho Reen: Blog / Fanpage
  • Nur Zulaikha: Blog / Fanpage
  • Intan Nabilah: Blog / Fanpage




  • ..korang nak join ? klik SINI
    ..ataupon klik je kat banner tu ^_^

    due date :: 06 Mac 2012


    Read More

    1st Giveaway by Ratu and Queen






    ..korang nak join ? klik SINI
    ..ataupon klik saje kat banner tu :)

    due date :: 01 Mac 2012

    ..ika nak tag ::



    Read More

    AWESOME GIVEAWAY by Farez Shah








    ..nak tag ::



    due date :: 01 Mac 2012


    Read More

    Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah





    ..korang nak join ? klik SINI..
    ..ataupon klik je banner tu :)

    due date :: 12 Mac 2012

    done ^_^

    Read More

    THE AWESOME GA BY SWEETYBEAUTY SHOPPE





    ..korang nak join ? klik SINI..
    ..ataupon klik pada banner :)

    due date :: 19 Mac 2012

    ..ika nak tag ::



    Read More

    1st Giveaway by Ain!!!





    ..antara sponsor2 giveaway nie..
    ..ramai kan ?

    Ain Zuhairi Blog / Fan Page
    Rishah Muzahar Blog / Fan Page / Facebook
    Nur Zulaikha Blog / Fan Page 
    Puteri Auni Blog / Heartbeat
    Morilyn Mark Blog / Fan Page
    Heart Inspiration Blog / Fan Page
    Yasmin Aris Blog / Fan Page
    Lovebag Lovebag Blog / Fan Page
    Cik Kira Blog / Fan Page




    ..korang nak join, klik SINI..
    ..atau pon klik je kat banner tu :)
    ..due date dia pada 25 Mac 2012..

    ..nak tag ::



    Read More

    GA Sempena Pembukaan Blog Koleksi Cadar Kirana



    ..nak join giveaway lagik ! ^_^


    ..kalau korang nak join jugak, klik SINI..
    ..ataupon klik je kat gambar tu :)

    ..tapi dia punye due date hari nie.hihiih
    ..so, cepat2 lah join yer ^_^

    done :)


    Read More

    sepupu & sepupu & sepupu




    **amaran ! ini adalah entry yang penuh dengan gambar ^_^
     
    ..apabila sepupuA berjumpa sepupuB..
    ..dan sepupuA-sepupuB itu pulak berjumpa sepupuC ^_^

    ..mula2 sepupuA pergi ambik sepupuB kat rumah kakak dia..
    ..walaupon perjalanan agak jauh..
    ..namun, sepupuA gagahkan jugak.kih3
    ..dengan harapan sepupuB akan belanja sepupuA makan pizza walaupun hakikatnya sepupuA xsuka makan pizza..

    ..destinasi pertama kami ialah Megamall Kuantan :)

    ..so, sepupuB bawaklah sepupuA makan kfc..
    ..sbb kfc tu memang feveret sepupuA ^_^





    ..yang nie plak konon2 dok kat negara jepun..
    ..jepun la sangat kan ? hahahaha
    ..kalau korang penah pegi megamall, mesti korang tau gambar nie ika amik kat mana ^_^
     

    ..konon2 buat treatment kat London Weight Management..
    ..huhuhuhu..
    ..ika xtahu la kan kalau badan ika yg cm gitu buat treatment kat sana, kuar jadi badan saiz pe plak ^_^
     
     
    **waiting for someone :)



    ..tatkala menunggu kedatangan sepupuC..
    ..sepupuA dengan sepupuB pon kemain lagik amik gambar..
    ..kitorang nie jarang2 sekali baru jumpa..

    *****

    ..destinasi kedua, TAMAN ESPLANADE ^_^
    ..kali nie kami dah bertiga..
    ..sepupuA, sepupuB dan sepupuC..

    ..sepupuA dgn sepupuC bawak sepupuB jalan2..
    ..sebab sepupuB nie bukan stay kat Kuantan..
    ..so, dengan baik hatinya sepupuA dgn sepupuC nie bawak je ke mana sepupuB nak g..huhu
     



    ..sesungguhnya kami sangat teruja di sini..kih3
    ..teruja dengan keindahan ^_^
    ..memang cantik sangat pemandangan kat sini..
     


    ..ke'eksaited'an kian terserlah tatkala hari makan gelap..
    ..tak sabar nak tengok lampu..hahahaha
     

    *****
     
    ..destinasi ketiga, HTAA..
    ..melawat atok ^_^

    ***** 

    ..then, kembali semula ke Taman Esplanade sebelum balik rumah..
    ..menikmati keindahan pada waktu malam plak :)
    ..comel sangat ! ^_^
    ..dengan lampu2..
    ..cam ika nie tak penah g sana je..hahaha
     




    ..harap sepupuB berpuas hati la dengan trip nie..
    ..trip ?? kih3
    ..lain kali datang la lagi ye Kuantan :)


    Read More

    Pupel Liyana Mega Giveaway



    ..nak join giveaway dgn riang hati ^_^
     



    ..ika nak tag ::



    Read More

    Atok & HTAA




    ..malam nie nak update pasal Atok & HTAA..
    ..Atok ika dimasukkan ke Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan, Pahang (HTAA) sejak hari Ahad (12 Feb 2012)..


    ..Atok ika ditempatkan di Wad 8..
    ..Wad paling atas..
    ..so, ika pon curi2 amik gambar pemandangan yg sangat cantik dari tingkat atas tu ^_^
    ..kat sana boleh tengok seluruh bandar Kuantan..





    ..kalau guna kamera mahal, mmg cun la gambar kan ?
    ..tapi nie kamera fon jer.hahaha
    ..so, gambar memang x cun la ! ^_^


    ..dis is my beloved Atok..
    ..buat masa sekarang, Atok ika dah beransur pulih..
    ..Alhamdulillah..
    ..Atok pon dah start makan nasi walaupun sikit..
    ..sekurang2nya Atok dah mula makan daripada tak makan langsung..
    ..ika harap Atok kuatkan semangat ! ^_^


    ..dis is my super duper mama ! :)
    ..datang dari Kelantan untuk melawat Atok ika yg tengah sakit tu..
    ..walaupun mama ika xde la sihat sangat..
    ..nak berjalan pon kena dengan bantuan orang lain..
    ..tapi digagahkan juga datang ke Kuantan..


    ..Alhamdulillah, Atok ika dah pon dibenarkan keluar dari HTAA..
    ..ika just harap Atok cepat sembuh..
    ..sbb ika tahu semangat Atok kuat sama cam arwah papa :'(
    ..be strong Atok ! ^_^

    Read More

    Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com