Trick Art Museum @ I-City

dekat ICT tu ada Trick Art Museum . korang kena pandai-pandai la cari . hahaha . nak masuk sini kena bayar RM5 . kat dalam nie ada something yang sangatlah menarik ! so, bagi ika tak rugi bayar RM5 walaupun bukan ika yang bayar malam tu . heeee


antara yang menarik kat dalam muzium nie ialah lukisan yang bila kita tengok, seolah-olah lukisan tu real . nampak cam lukisan tu 'hidup' . hohoho . 

kemain ika seronok bergambar dalam muzium nie . so, kalau korang tengok gambar, then tak tahu nak buat gaya macam mana, jangan risau ! kat sebelah lukisan tu ada contoh gaya yang boleh dibuat . hahahaha





percayalah ! ini lukisan semata-mata . hahahaha . dalam muzium nie memang banyak sangat lukisan . memang puas hati la masuk dalam muzium nie . berbaloi-baloi .

mohon layankan saje gambar yang sempat ika snap nie walaupun pakai enset buruk je . heehehe .


pingu ! pingu !

turtle ^^


gorilla sudah mengamuk ! heee


bapak gajah dan anak gajah . hiks

buat-buat takut -.-'




dont take my money ! 


sape nak pegi kat sini, mohon ajak ika sekali . hahaha . best la . syok ! dapat bergambar sakan . nie pon ada lagi lukisan yang ika tak sempat nak snap .

so, apa lgi . jom la pakat pegi Trick Art Museum @ I-City . hahaha . dh macam nak promote pulak :P

12 comments:

  1. bestnya!!! drawing tu sume sgt hidup la. hehehehe. husb akak tgk ni mesti dia suka :)

    ReplyDelete
  2. esok ada plan nak ke i-city..boleh la masuk trick art museum ni..bestnya!!

    ReplyDelete
  3. fulamakkk! mcm hidup lah...rsa teruja lak nk g...

    ReplyDelete
  4. Aritu nak masuk....
    Tapi bateri nazak, kamera tak bawak....
    so rugi je....
    Next time nak repeat.. =D

    ReplyDelete
  5. wahh..cantiklah..!
    teringin pula nak pergiii...

    ReplyDelete
  6. wah ada lagi benda baru kat icity,..jomm ika nnt akak nak g lagi laaa..tu laa pasal..kalau dekat,..mmg dok tangguh nak g

    ReplyDelete
  7. wah bestnya..
    teringin plak nak pergi situ..haish...

    ReplyDelete
  8. lukisan 3d ke ni ika? kreatif. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com