Sepah The Movie | Movie 43


nak review movie yang baru ditonton bersama ehem ehem . hahaha . tapi rasanya ika tak tengok sangat sebab ika syok tido . hahaha . penat la . hukhuk .

 SEPAH THE MOVIE


SINOPSIS ::

Sepah The Movie merupakan sebuah filem aksi komedi mengisahkan ragam tiga sahabat, Jepp, Shuib dan Mamat yang obses dengan motor cross. 

Ia menceritakan tentang ragam tiga lelaki berstatus bujang yang bergelar pekerja kilang elektronik di sebuah kilang berhampiran pekan kampung mereka, dan mereka terlalu obses pada motor cross. 

Bagaimanapun Sepah terpaksa menghadapi peristiwa yang telah melahirkan konflik persahabatan mereka, semenjak kemunculan seorang gadis cantik bernama Ayu sofea, apakah kesudahannya?

SUMBER :: SINI
 

citer nie kelakar . hewhew . walaupun ika tak tengok penuh . so, tak rugi la kalau pegi tengok . suka tengok Anzalna . cantik wooooo :)

5 comments:

  1. best eh? akak takut la nk p tgk wayang citer melayu..(jahatnya kan kan kan)..hehe

    ReplyDelete
  2. teringin nk g tengok tp tak tengok2 pon lagi..hehehe

    ReplyDelete
  3. bila lah cik ika nk blnja ni...nk gak mersa duit org kja gov..opsss..hahaha....

    ReplyDelete
  4. tengok ngan ehem2? wahhhhaaa.............

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com