Review 2012

hari nie dah 31 Disember 2012 . so, rasa nak update blog la walaupun terasa malas yang teramat sangat . hewhew . ika nak review apa yang berlaku sepanjang tahun 2012 nie kepada ika . nak review yg sweet saja . yang sour takmau ! :P

jom kita mula ! rasanya entry nie akan jadi penjang berjela-jela . hahahaha


1. JANUARI

http://www.emocutez.com family trip awal tahun ke Kuantan, Pahang . masa nie ika stay kat Kuantan . so, family dari Kota Bharu la yang turun padang . huhu
http://www.emocutez.com dapat motor skuter ego s . kaler pink ! maceh kak long . heeee

2. FEBRUARI

http://www.emocutez.com hangout dengan sepupu ! sepupu dari Kuantan dan jugak sepupu dari Kota Bharu . oyeahhh . dah lama kitorang tak hangout sama-sama .

3. MAC

http://www.emocutez.com wedding Kak Farah . ex-housemate ika . seronok tgk Kak Farah kawen . comel sangat . hohoho

4. APRIL

http://www.emocutez.com bulan 4, ika bertukar kerja . so, masa nie ika bekerja kat bahagian akaun company yang sell and service copier machine . 4 bulan jugak ika keje kat sini :)

5. MEI

http://www.emocutez.com kali nie wedding kawan satu kelas dgn ika masa form 5 . Ain's wedding . seeeeee . kawan sama umur pon dah kawen . hehehe
http://www.emocutez.com blog dah capai 900 followers :)
http://www.emocutez.comika pegi temuduga untuk jawatan Pembantu Pembangunan Masyarakat kat Kuantan, Pahang ^___^
http://www.emocutez.com yeay ! blog dah capai 1000 followers . maceh semua :D

6. JUN

http://www.emocutez.com bulan 5, kawan satu kelas masa form 5 yang kawen . bulan 6 pulak, kawan masa sekolah rendah pulak yang kawen .  Ekin's wedding . weeee . ika ? lambat lagi . hahaha . 


7. JULAI

http://www.emocutez.com tahun 2012 . paling best sambut befday . sebab ika sambut befday bertiga . dengan 2 orang kanak-kanak yg ika sangat sayang . weeee
http://www.emocutez.com ika ada ceritakan kisah perjalanan hidup ika jugak :)
nak tahu cmne ika dpt nama Cik Rongoks ?

8. OGOS

http://www.emocutez.com sambut raya dengan family tersayang >_< . raya tahun 2012 tak meriah sbb adik beradik ramai yang tak dapat cuti . hewhew
http://www.emocutez.com kisah ika sebagai seorang blogger selama 2 tahun dah berblog. hehehehe

9. SEPTEMBER

http://www.emocutez.com bermula kehidupan ika sebagai Pembantu Pembangunan Masyarakat :)
http://www.emocutez.com blog dibedah . transformasi baru . hehehe . saje kan nak ubah angin sikit .
http://www.emocutez.com program pertama bersama masyarakat orang asli yang ika join di Gerik, Perak . pengalaman baru . hehe

10. OKTOBER

http://www.emocutez.com program kedua di kampung orang asli kat Gerik, Perak :) . kampung nie cantik wooooo .
http://www.emocutez.com program ketiga pulak kat Kuala Kangsar, Perak . heee . sejuk sangat2 tido kat balai sewang . wuwuwu

11 . NOVEMBER

http://www.emocutez.com sambut befday mama . kitorang adik beradik buat barbeque dan belikan kek untuk mama :)
http://www.emocutez.com bulan 11 jugak, ika dapat teddy bear yang besar gedabak ! hahahaha . suka sangat2 ^^
http://www.emocutez.com ika join boling antara jabatan bangunan perseketuan . bukan main boling ye . ika tolong jadi penyokong saje . hahaha

12. DISEMBER

http://www.emocutez.com program terakhir untuk tahun 2012 bersama masyarakat orang asli yg ika join kat Slim River, Perak .
http://www.emocutez.com family trip akhir tahun ke Kuantan, Pahang . awal dan akhir tahun kitorang pegi tempat sama je kan ? hahahaha . next year kitorang tukar tempat lain . hewhew


selamat tahun baru buat semua pembaca blog ika :) hope tahun 2013 memberi 1001 kenangan buat kita . heeee

doakan kami . eh ? hahaha

p/s :: malam nie balik Ipoh . new year dalam bas . hahaha

14 comments:

  1. meriah! xde apa2 yg menarik sgt dgn hazwanhairy..haha

    ReplyDelete
  2. wah . ingat lagi ek ?

    kawencepat2kawandahkawennuh. ;D

    ReplyDelete
  3. jgn lupa byr road tax bln 1 nanti ek.. hehe

    ReplyDelete
  4. setiap tahun pasti byk kenangan yg ditinggalkan.....
    bestnya summary.......
    kalau remy.....kena go thru entry baliklah...setiap hari dan setiap minggu pasti ada kenangan terjalin....

    ReplyDelete
  5. banyak kenangan ika..semoga selamat sampai ika..yeayy dah ada mr rongoks..hihi

    ReplyDelete
  6. waa... siap boleh list ika,,hehe
    saya tak ingat benda apa yg saya dah buat, let bygone be bygone, cewahh,, *time ni la nak guna pepatah...haha

    ReplyDelete
  7. Happy new year ika...ala, sedihnya sambut new year dalam bas, tak boleh tengok bunga apa lah camni :)

    ReplyDelete
  8. wah.. banyak pembaharuan dlm setahun ni ye ika.. ^_^

    ReplyDelete
  9. Akak doakan Ika dan Hadi bahagia selalu.......
    AMiiiinnnnn.....

    ReplyDelete
  10. Dah ada MR :) semoga hubungan dirahmati Allah

    ReplyDelete
  11. meriahnya...apapun selamat tahun baru ya ika.. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com