Program Semarak Kasih Kg Ulu Chenein | Part 4


bersambung dari Part 3 :)

bangun pagi-pagi, kena siap-siap nak pergi majlis penutup Program Semarak Kasih bersama Masyarakat Orang Asli Kampung Ulu Chenein, Slim River . oyeahhh .


pemandangan kat rumah rehat pada waktu pagi . hewhew . sejukkk . pukul 8 pagi kami check out dan bertolak ke Kampung Ulu Chenein untuk makan . makan lagi . hahaha . dan seterusnya majlis penutup .

kat bawah nie stage yang belum siap lagi . hahaha . dalam proses . apa yang penting, kita makan duluuuuu :P
  


sambil tunggu kedatangan Tuan Pengarah JAKOA Negeri Perak dan Kedah, kami buatlah persiapan serba sedikit . hewhew . dan majlis penutup berlangsung dengan jayanya . tibe2 rasa macam dah malas menaip . ape la ika nie . 
  


haaaaa..basikal tu grand prize dapat kat pak cik kat atas nie . rezeki dia . hiks . basikal tu comel . kaler pink . kalau ika dapat pon best jugak . tahniah pak cik ! ^^

dan kat bawah nie muka kami yang ceria setelah penat berprogram . wkwkwkwk . tunggu masa nak balik je sebenarnya nie . hahahaha . kemain nak bergaya dengan benda kat atas kepala tu . orang asli yang buat . kreatif :)
  


tengahari tu kami terus pulang ke Ipoh . semua dah penat . dalam kete tido je keje . termasuk ika . hahahaha . tapi ika sempat la amik gambar kat bawah nie . cantik kan ?
 

dan tersedar bila hujan mula turun . huhuhu . syoknya tido :)
 


good bye Slim River . nanti jumpa lagi :)

p/s :: ika kat Kuantan, Pahang sekarang . weeee .

12 comments:

  1. syioknya tido time2 hujan kan. hehehe

    ReplyDelete
  2. walaupun kepenatan, muka tetap ceria..bagus2..hehehehe

    ReplyDelete
  3. walaupun keje, tp enjoy dapat pengalaman pegi sana sini..best tu ika...:)

    ReplyDelete
  4. wahhh...seronoknya pakcik tu..!
    dapat beskal pink lagi..hihi..

    cantiklah awan yg ika tgkap tu..;)

    ReplyDelete
  5. Salam kunjung salam ukhuwah...kak intan datang terjah ni..:)

    ReplyDelete
  6. eh..kat kuantan da...berjalan sakan la...

    ReplyDelete
  7. pengalaman tu yg mahal... penat camner pun..... mesti happy kan......

    ReplyDelete
  8. pengalaman menarik ni..best Kerja kat KEMAS

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com