Program Semarak Kasih Kg Ulu Chenein | Part 2

bersambung dari Part 1

masih lagi di hari pertama . hiks . yang nie sebelah petang pulak . dengan cuaca yang sangat panas, penduduk kampung orang asli still jugak main sukaneka . hohoho . banyak jugak la game yang kitorang buat tapi ika tunjuk sikit je lah ye . jenuh nak upload . err

yang kat bawah nie bukan sukaneka yang kitorang buat . hahaha . yang nie budak-budak saja nak main . batu seremban ? ke nama ape mainan nie ? errr .
 

yang kat bawah nie baru sukaneka yang kitorang buat . hiks :)
pertandingan makan epal :)

 pertandingan rebut kerusi :)

pertandingan boling kelapa :)

pertandingan lari dalam kain batik :)

pertandingan bawak motor paling lambat :)

kerjasama dari penduduk kampung orang asli nie sangat lah bagus . diorang sangat lah bersemangat . hahaha . ika bahagian tengok je . bahagian tangkap gambar . dan yang paling penting, bahagian makan ! hahahaha
 
dan gambar ika takde . harap mak long . hiks . penat sangat so takde mood nak amik gambar . huhuhu . tengok member ika kat bawah nie . rajin betul . hiks .


dan kat bawah nie antara hadiah yang diberikan kepada pemenang . banyak lagi tapi nie je yang ika rajin nak amik . hoi ! hoi ! pemalasnya ika nie :P




basikal kat atas nie adalah grand prize untuk cabutan bertuah . so, sape yang dapat ? tungggguuuuu :)

habis je sukaneka petang tu, kitorang bertolak balik ke Rumah Rehat Slim River . kitorang bermalam kat rumah rehat . malam nanti ada pertandingan karaoke pulak .

p/s :: heading to Kuala Lumpur hari nie ^^
 
to be continued :) 

12 comments:

  1. siapakah pemilik bertuah basikal itu?? :)

    ReplyDelete
  2. pertandingan bawak motor paling lambat pun ada?hahahaha

    ReplyDelete
  3. salam ziarah.... ni datang singgah dari belog Deqla ;)

    ReplyDelete
  4. bestnya..boleh x org luar nk join..hehe

    ReplyDelete
  5. wahh..grand hadiah cabutan bertuahnya..!

    ReplyDelete
  6. salam...1st time singgah blog ni...nak tanya...student Dental ke ni?...

    ReplyDelete
  7. salam ika.thanks update kerja ppm yg menyeronokn.sy baru dpt pgiln intrview ppm pd 18hb ni. boleh share tips x...kena pakai baju pink jg ke? sweet....

    ReplyDelete
  8. bestnya.. lari dalam kain batik...

    ReplyDelete
  9. shida suka ade prog outdoor cmni :)

    ReplyDelete
  10. teringat hari keluarga pula bila tengok pic ni

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com