Meet the Blogger | 3

nak review sorang blogger lagik . blogger nie ika jumpa secara tak sengaja masa baru lapor diri keje kat Kuala Lumpur bulan Ogos yang lepas .


itulah orang nye . nama dia Norjariah :) dia sangat lah baik dan mesra . dia yang tegur ika mula-mula sbb seriusly ika tak kenal dia . dan tak sangka dia kenal ika dan dia tak teragak pon nak tegur ika . hewhew .

siapa sangka kan, boleh terjumpa blogger masa lapor diri . hiks . dan siapa sangka kan ade jugak yang kenal ika . hahahaha .


http://hatikecilku-leiyleiy.blogspot.com/

kat atas nie blog dia . dia ada dua blog kalau ika tak silap . tapi ika bagi link blog yang kat atas nie sbb yang nie ade latest update . hiks . so, pakat2 terjah blog dia :)

ika sempat kenal dia 2 hari saje . then, dia dapat kat negeri Pahang dan ika kat Perak . so, berpisahlah kami . even 2 hari je kenal dia, tapi dia sangat mesra . mudah berkawan . sampai sekarang pon still contact dengan dia kat FB . 


p/s :: lepas nie blogger mana pulak yang ika jumpa ? huhuhu

18 comments:

  1. Wan laa !! Err tnya lagi . Hahaha! Boleh masuk entri free dlm blog cik rongoks :P

    ReplyDelete
  2. bestnya dari alam maya ke alam nyata :)

    ReplyDelete
  3. kan dah jumpe kawan blogger .. lepas nie leh lah ajak dia selalu lepak2 temankan adik ;)

    ReplyDelete
  4. kecik betul dunia blogger ni kan..alih2 kita akan terjumpa dengan blogger tu blogger ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. bila nak balik kelate? boleh jumpa.. ;)

    ReplyDelete
  6. as salam

    bagusnya dia peka..kalau akak segan jugak nak tego :) n akak tk banyak letak gambo dlm blog..hihiks:)

    ReplyDelete
  7. datang sabah pulak..kita jumpa..hahaha:P

    ReplyDelete
  8. teringin nak jumpa ika..heee..

    ReplyDelete
  9. jom jumpa.hahaha..mcm dekat je kan :D

    ReplyDelete
  10. bestnye dpt jmpe blogger.. lgi erat kn hub :)

    ReplyDelete
  11. :) tak sangja masuk sini. Sebelum ne tak tengok pun..rupa-rupanya ada wajah di sini.. hoho. apa pun, pertemuan itu sudah ditakdirkan oleh Allah..Insyallah...moga ukhuwah bertambah erat :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com