last day with roomate


minggu lepas adalah minggu terakhir ika stay dengan roomate ika kat bilik sewa nie . dia dah habis praktikal . so, dah kena balik politeknik . ika pon stay kat situ sampai hujung bulan nie je . then, pindahhh . hip hip horey :D

so, kitorang pegi lepak kat Ipoh Parade lagik . hahaha . dah takde tempat lain nak pegi . heeee . sambil-sambil tu ika belikan selipar comel nie untuk anak saudara ika . 
 

dan makan Crispy Banana Chocolate kat Hot & Roll . sedapnyeeeee . feveret ! :D
 

sebenarnya kitorang nak tengok wayang, tapi citer yang kitorang nak tengok tu diorang tayang lambat . so, cancel tengok wayang . pusing dalam Ipoh Parade la jawabnya . pusing-pusing pon berbaloi sebab kat bawah sekali ada belon lagik . hahahaha .

kali nie belon sempena krismas nanti . so, tema dia pon krismas la . dengan orang salji bagai . pokok krismas pon ada . hikss 
 


siap ada orang offer untuk tolong amikkan gambar ika dengan roomate ika nie . baik betul pak cik tu . heeee . kenangan hari terakhir dengan roomate . ada la jugak kenangan tu kan ? :)
 


kenapalah belon-belon nie comel sangat eh ? eeeee . geramnya tengok . kreatif betul la diorang nie kan . macam-macam bentuk boleh buat dengan belon .
 



olololo . comelnya orang salji daripada belon nie . boleh tak nak angkut bawak balik bilik ? hahahaha . aci tak nnt kawen nak buat camnie ? macam comel la pulak . haishhh
 


dan pintu gerbang versi santa claus . hahahaha . comel kan ? ika pon dah tak tahu bape kali sebut comel dah . memang nampak sangat kan tahap kecomelan tu melampau-lampau . maksudnya memang comel sangat-sangat la . heeeee
 


ok . dah . stop citer pasal belon . lepas nie nak citer pasal percutian ika selama 4 hari . heeeee

13 comments:

  1. boleh kot ika letak belon tu time khwin buat cnderamata..HAHA

    ReplyDelete
  2. Selamat pagi ika..:) wah g shopping ye..:) comel kasut tu kaler kuning..:)

    ReplyDelete
  3. kiut la selipar tuh,,nk cari kt qhayra la sepasang,,hihii

    ReplyDelete
  4. Comel je kan snow man dpd belon tu. Creative btul. Kat jb skang deco xmas yg paling cantik stakat ni kt CS kot.

    ReplyDelete
  5. ika dah nak berpisah dengan ika ye. huhu..

    ReplyDelete
  6. ngee comel nyaa semua pictures.. teruja tengok.. :)

    www.fatinzaini.com

    ReplyDelete
  7. comellah belon2 tu..
    ikan tak rasa nak letupkan satu2 kee..hihihi

    ReplyDelete
  8. ye ye memang comel..dgn tuan blog sekali comel..hehe

    ReplyDelete
  9. comelnye kasut tu ika hehee :D

    ReplyDelete
  10. wow, belon tu , kretip lah dorang uat. hihi

    ReplyDelete
  11. amboi depa jalan2 sggoh! meriah sgt pic...xkna limit ke?haha

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com