ikapukpuk on Instagram

dah lama tak update . sbb ? sbb malas . sbb sibuk . sbb penat . sampai kadang2 rasa nak menangis . tapi lupakan semua itu . kita mulakan hari dengan senyuman :)

sbb dah tak tahu nak update apa, even banyak sebenarnya yang nak dikongsikan . kisah sepanjang ika berkursus dan banyak lagi la . tapi hari nie nak kongsi pasal Instagram .

ika dah ada Instagram nie since April 2012 . sekarang dah ada 173 photos, 106 followers dan jugak ika dah follow seramai 138 orang :)


http://instagram.com/ikapukpuk/

nanti follow la ika kat Instagram . nama ikapukpuk . hahaha . InsyaAllah anda akan difollow semula . ika online kat enset jarang-jarang sbb tak suka sangat online pakai enset . hehehe . ataupun korang tinggal je link instagram korang kat sini . ika akan follow :)

Instagram nie best bagi ika la . sbb macam-macam gambar kita dapat tengok . heeee . tu yang best . kalau online by phone, mesti ika akan bukak Instagram nie . upload semua gambar . hahahaha .

daaa .

11 comments:

  1. chomels nya nama instagram cik rongoks..chomels mcm tuan dia..hee

    ReplyDelete
  2. remy tak bukak instagram lagi.......he3
    nak kena beli smart phone nie....

    ReplyDelete
  3. akak jarang on9 henpon ka..tc :)

    ReplyDelete
  4. hye ika..follow insta belalang juga..hehehe..amaninasuha..

    ReplyDelete
  5. waaaa...de instrgram...!
    Nur xdeeeee....
    huhuh

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com