ikapukpuk on Instagram

dah lama tak update . sbb ? sbb malas . sbb sibuk . sbb penat . sampai kadang2 rasa nak menangis . tapi lupakan semua itu . kita mulakan hari dengan senyuman :)

sbb dah tak tahu nak update apa, even banyak sebenarnya yang nak dikongsikan . kisah sepanjang ika berkursus dan banyak lagi la . tapi hari nie nak kongsi pasal Instagram .

ika dah ada Instagram nie since April 2012 . sekarang dah ada 173 photos, 106 followers dan jugak ika dah follow seramai 138 orang :)


http://instagram.com/ikapukpuk/

nanti follow la ika kat Instagram . nama ikapukpuk . hahaha . InsyaAllah anda akan difollow semula . ika online kat enset jarang-jarang sbb tak suka sangat online pakai enset . hehehe . ataupun korang tinggal je link instagram korang kat sini . ika akan follow :)

Instagram nie best bagi ika la . sbb macam-macam gambar kita dapat tengok . heeee . tu yang best . kalau online by phone, mesti ika akan bukak Instagram nie . upload semua gambar . hahahaha .

daaa .

11 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com