I-City kali ke 4


hari Rabu minggu lepas, ika bertolak ke Kuala Lumpur dengan ETS yang KTM tu . kete api laju tuu . hahaha . first time naik . takut la jugak sebab naik sorang . takde kenal sape2 . so, tawakkal je lah . best la jugak . pengalaman baru :)

ika bertolak pukul 5.05 petang . memang tepat2 kete api tu gerak . cukup je pukul 5.05 petang, terus dia gerak . ika sampai kat KL Sentral dalam pukul 7.25 malam . then, tunggu la dia amik . dia ? ha'ah . dia lah . hahaha . sebab kitorang nak pegi jalan-jalan kat ICT ! ^_^
  

dari Kuala Lumpur terus ke ICT, Shah Alam . weeee . tak penat ke cik ika oiiii ? penat tapi ika suka berjalan . hahahaha . sampai kat Shah Alam dalam pukul 9.30 malam . then, pegi cari makan dulu . lepas tu baru pegi jalan-jalan kat ICT :)

jalan jammed kat KL tu takyah cakap la kan . memang selalu pon jammed . then , dengan hujan lagi . so, sabar je lah . demi pergi merayau kat ICT . ku tahankan jugak sabar ini .
 


dah tak tahu nak berjalan kat mana dekat ICT nie sbb baru je balik dari sana bulan 11 lepas . hahahaha .
 


dah kenapa ika blurkan muka dia ? hahahaha . this is my MR Rongoks . ewahhh . nama dia Hadi . err . tu pon kena bagitahu ke ? =.="
 
kitorang jalan-jalan kejap je kat ICT nie sbb kitorang pegi Trick Art Museum kat sebelah tu . yang tu tunggu next entry ! :P

12 comments:

  1. salam ika..kak intan datang sini singgah..amboeh dating ye..hehe...awat blurkan muka cik abang tu

    ReplyDelete
  2. bestnya ika.. akak sekali pun tak pernah sampai lagi huhuhu

    ReplyDelete
  3. pergh rjin sggoh jalan2...haha...bp rm skrg erk?

    ReplyDelete
  4. skali pon akak xpernah smpy sini.mhuhuu

    ReplyDelete
  5. akak yg dok shah alam ni pun x pernah masuk i-city lagi. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. belum pernah jejak ke sana la.

    ReplyDelete
  7. wahh..dah dua kali pergi ye...bestnyerr..

    ReplyDelete
  8. kejap je dah sampai. mmg laju eh? ooo eksklusif ni ada pict mr rongoks. ;)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com