Go Go Wonderland

nie citer lama dah sebenarnya . baru ingat nak update . hahaha . bulan lepas kalau ika tak silap . ika keluar dengan roomate . jalan-jalan sambil makan angin kat Ipoh Parade . lepak je keje kitorang . ye lah kan . bukan selalu . lagipon Ipoh Parade tu dekat sangat dengan bilik sewa ika . heee

so, masa ika pegi tu ada la benda belon-belon yang comel tak ingat dunia nie . teruja wa cakap lu . rasa nak join sekali budak main belon tapi apakan daya, umur ika dah 22 tahun . tak dapat nak join . sebenarnya boleh je masuk tp kena tebalkan muka la . hahaha .

dulu pon ika penah buat entry pasal belon-belon comel nie jugak kat SINI ^_^
 

hah ! tengok la . RM10 sekali masuk . huhuhu . kalau ada anak boleh la ika bawak anak ika pi main sana . sambil2 tu boleh la mummy dia join sekali . hahahaha

meh la layan gambar belon-belon yang kalerful dan comel-comel nie . geram nak rembat bawak balik bilik .
 





taman permainan untuk kanak-kanak pon ada jugak kat dalam tu . taman permainan untuk bukan kanak-kanak takde ye . hahaha
 

pintu gerbang pon diperbuat daripada belon tau .  comelnya la . sampai rasa nak dok situ je . hukhuk
 



lepas dah puah cuci mata tengok kanak-kanak main belon, moh la kita pulang . cuci mata kat dataran Ipoh pulak . heeee
 


baru perasan, gambar ika takde . hihihi .

15 comments:

  1. super cantiklah belon2 tu ika..rasanya klu lyeen pegi pun mmg xnak balik..nk peluk belon tu lama2..HAHAHA

    ReplyDelete
  2. Comel nya, geram je tengok. Hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. banyaknya belon. semua dari belon.

    ReplyDelete
  4. sangat warna warni.. budak2 mesti suka ke sana

    ReplyDelete
  5. cantiknyer belon2 tu.. kreatif la diaorg ni..

    ReplyDelete
  6. seronoknya kalau dapat berenang2 dalam bola2 tu...hihihi

    ReplyDelete
  7. pic yang kedua last tu unik and cantik ika :)

    ReplyDelete
  8. seronoknya. mesti budak2 jer boleh main. org tua2 mcm kita.. hehehehe
    mcm teirngin gak. la la la

    ReplyDelete
  9. comel belon tu.....
    dah lama tak pi ipoh parade...asyik2 jusco jer.....pastu maidin......

    ReplyDelete
  10. Wah belon lg.. Msti penuh ipoh parade ngan belon. Ni citer lama. Td citer barupun dgn belon jgk.

    Folow kamu 1660

    ReplyDelete
  11. kalau saya ada sana, serius , ambil jarus cucuk terus, baru tuh buat muka slamba, hahah *jahatnya kamu.*

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com