Family Trip 2012 | Part 6


baru berkesempatan  nak update entry . hewhew . balik dari kursus kay Kluang, Johor jumaat lepas, ika terus pegi Kuala Lumpur & Shah Alam . heeeee .

nie entry sambungan dari Part 5 dan nie entry family trip yang last part dah . destinasi terakhir kitorang kat Pahang :)

BUKIT GAMBANG WATER PARK

yang nie adalah kali kedua ika masuk . hehehe  . dulu ika penah pegi dengan family abang ipar ika . so, kali ni dengan family sendiri pulak . hohoho . kitorang bertolak awal pagi lagi . sampai kat sana parking kosong lagi . hahahaha . tengok la nnt kitorang balik, konfem parking full ! >_<
 


kat atas nie anak saudara ika, Amani yang takut nak main air . hahaha . so, main pasir je lah dia . 
 


masuk kat sana, kitorang sewa la cabana nie . harga dia pon boleh tahan la kan . sewa pelampung lagi . perghhh ! memang syok la kan nak main air sambil makan angin kat cabana nie . hahahaha . orang main air, kita buat tahik mata kat cabana :P
 



beli jugak stau pelampung kat budak nie . mana la tahu kan dia nak main air . sekali taknak main pon air . kemain takut main air even ika bawak kat bahagian kanak-kanak pon dia tak nak . sampai nak nangis . hahahahaha
 

tengokla keadaan masa kitorang sampai . lengang je kan ? sebab awal pagi . hahahaha . masa nie syok la nak main sbb takyah susah2 nak berebut . space pon luas . boleh tahan nak main air la . bila dah masuk tengahari tu, kena selak-selak orang baru nampak air . hahahaha
 

gambar kenangan sebelum bertolak balik . hewhew . dalam pukul 2 petang kitorang balik sebab orang pon dah makin ramai . so, better balik la kan . kitorang pon dh penat main air . ika pon kena balik Ipoh malam tu . so, kena siap2 barang nak balik dan rehat jap .
 



kat bawah nie gambar Amani yang keletihan main pasir . eh ? hehehe . budak nakal dah penat . so, tido je lah :)
 



kakak ika datang dari Kota Bharu . hehehe . bercuti sakan dia walaupon tengah mengandung :)
 


budak nakal baru bangun tido . hewhew . 

haaaa . tengokla parking masa kitorang nak balik . kan dah penuh . hahahahaha ! nasib baik datang awal . takyah dok berebut parking .
 



dan kitorang sempat naik kete ape entah diorang panggil nie . yang bawak pusing-pusing kat dalam kawasan tu . heeee . bayar la singgit sorang nak naik . hahahaha .

then, kitorang pon balik la . hehe .berakhir sudah percutian dgn family tersayang ! weeee . seronok sangat ^^

8 comments:

  1. Seronokkan kalau bercuti ramai2... baru meriah :D

    ReplyDelete
  2. byk jugak tempat percutian. konfemla seronok. ;)

    ReplyDelete
  3. best nyer...dah 2 kali masuk ye.... remy sekali pun tak pernah lagi..... padahal...adik duk kat kuantan.....

    ReplyDelete
  4. best nye =) nti pegi LegoLand plak.. best.

    ReplyDelete
  5. seronoknyaaaaa..!
    cuti2 malaysia ika ni.. :)

    ReplyDelete
  6. waa pergi gambang erk... leeza tak pergi lagi..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com