Family Trip 2012 | Part 5


bersambung dari Part 4 :)

lepas balik dari Pantai Sepat, kitorang rancang untuk balik rumah dulu untuk solat Maghrib dan Isyak . lepas tu baru nak keluar pulak . tapi plan tibe2 berubah . so, kitorang terus menuju ke destinasi seterusnya .

KUANTAN PARADE 

kitorang jalan-jalan dulu kat Kuantan Parade . cuci mata kejap kat sana . ngeee . then, kitorang pegi kat Fun Fair depan Kuantan Parade tu . fun fair la kot . hahaha

dah lama tak main benda nie . dulu ada jugak benda camni buat kat Kota Bharu . trauma kejap lepas main benda nie . hahahaha . takut . errrr .

yang kat bawah nie tak best sebab dia slow sangat . best la kalau nak tengok pemandangan dari atas . penah naik sekali je . itu pon dekat Kota Bharu .
     


baru je ingat nak try buai yang kat bawah nie . tapi bila ingat balik betapa lajunya dia berpusing, cancel lah . hahahaha . takutlah ika . nanti terbang habis tudung nie . hehehe

haaa . yang kat bawah nie serius laju . ika sempat tengok orang lain naik . hahahaha . cancel jugak !  habis tu ika nak main ape ? hurmm . tak main pon takpe lah . mohon bertabah ye ika . sobsob .


banyak betul kan anak patung ? kalau dapat yang besar tu memang syok la . hewhew . nak main semua benda nie kena tukar duit tu dulu kepada token . satu token tu kalau tak silap ika RM 2.00 . ngeeee .


yang ika paling suka tengok . hahaha . main langgar2 kete . syok ! sebab diorang sengaja langgar . hiks . tapi ika tak main pon . family ika ada jugak yang main benda2 kat atas nie . ika ? ika cuci mata sahaja . ewahhhh .

destinasi terakhir percutian ika kat mana ? tungguuu
 
to be continued :)

16 comments:

  1. rugi la ika tak main pape pun. huhu..

    ReplyDelete
  2. akak suka je main2 kat funfair. kt shah alam pun ade. tapi ngah preggy ni x berani la pulak

    ReplyDelete
  3. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

    ReplyDelete
  4. amboi2..syoknye jenjalan.. smpai part 4 dah...hihi...ada pulak sambungan??

    ReplyDelete
  5. Wah ada funfaih! xsbr nk blik png mggu ni nk g pesta..haha

    ReplyDelete
  6. akak pun dah pencen main game2 extreme ni.. cukuplah sekali. mula2 tu kemain semangat. lepas dah naik terus tobat xnaik dah..hahaha

    ReplyDelete
  7. waaa... entry die berjalan sajer sini sane.. sampai penang nanti halo2 korn ea

    ReplyDelete
  8. continue lg?? wahhh byk nye holiday dia heheee....untungla... :)

    ReplyDelete
  9. ske tengok gambar dia colorful :)

    ReplyDelete
  10. best nyer......
    jenjalan pi funfair.....

    jom tgk apa menarik utk sahabat...
    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/12/terima-kasih-sahabat.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com