Family Trip 2012 | Part 4


bersambung dari Part 3 :)

gigih ika taip entry holiday ika nie . hahaha . kemain banyak part . sebab banyak tempat yang ika pegi . so, memang kena buat part by part la . kalau tak ciput je gambar nanti .

lepas balik dari Taman Esplanade, kitorang balik ke rumah untuk berehat kejap . then, sebelah petang, kitorang keluar lagik ! ^^

PANTAI SEPAT, TANJUNG LUMPUR

pantai sepat nie dekat je dengan rumah kakak ika . sebab kakak ika dok kat Kempadang . so, memang dekat sangat lah . dulu pon ika selalu jugak pegi pantai nie . heeee

bawak anak saudara ika nie amik angin tapi sayang sekali sebab Amani nie takut ombak . takut laut . dia nampak je laut tu, terus cakap "kakut" . hahahaha
  

so, ika lah yang kena jaga budak nie . heeee . nasib baik ada taman permainan kat situ . ika pon bawak lah dia main benda kat atas nie sebab dia tak puas main kat Taman Teruntum . dia taknak main mainan lain . nak main yang tu je . hurmm .




cantik sangat pemandangan kat pantai . suka tengok . walaupun masa ika pergi tu tak ramai orang, memang best lah . takde la kalut sangat kan ? bila dah nak balik tu, barulah nampak ramai sikit orang datang .




cubaan membawa Amani ke pantai tidak berhasil . hahahaha . mahu menangis budak tu . seriusly, Amani memang takut ombak . dah bape kitorang bawak pegi pantai . tapi dia tetap taknak . dia takut . sampai satu masa tu, dia menangis sebab takut sangat .





bila dah petang sikit, kitorang pon bergerak ke destinasi seterusnya . heeee . kat mana ? next entry pulak . penat dah menaip . haha

to be continued :)

9 comments:

  1. nice entry..

    btw, jom join contest pertama dari hanna
    jom join http://www.farhanabiella.my/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

    ReplyDelete
  2. bst nye cik ika... dah lama kami 1 family xpg memana..huhu

    ReplyDelete
  3. ika holiday. barang jangan lupa packing sekali taw hehee

    ReplyDelete
  4. takut laut ye amani, tak pe,..besar sikit lagi pasti dia tak takut...

    ReplyDelete
  5. akak pernah gi sini dulu sbb akak ipar akak duk kuantan..dok kempadang gak..hehe

    ReplyDelete
  6. best nyer ...jenjalan kat tepi pantai......

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com