CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

hari nie baru mood rajin nak join segmen ada . haha . dasar pemalas macam nie lah . nie pon tengah selsema . hukhuk . mohon doakan ika cepat sihat .


kali nie nak join contest daripada blogger femes , Hazwan Hairy . takkan tak kenal kot . lagipon nie salah sorang blogger yang agak rapat dengan ika kat fb mahupun twitter . eh ?

dan dengan dia jugaklah ika tempah bookmarks dengan pocket calendar blog ika nie . ngeeee .

so, meh join ramai-ramai . bukan susah pon . sangatlah simple . tarikh tutup adalah pada 12.12.12 . cun kan ? 

wish me luck :)

37 comments:

  1. semoga berjaya ika..
    nur dah join.. :)

    ReplyDelete
  2. saya dah join yang nih . hihi . HH sempoi.

    ReplyDelete
  3. eh! ika join?link xdk pn...nk snraikan list ni..ke hery xprsan..ok cheak kmbali..hahaha...tq sbb sudi join lg scra automatik anda layak dapat kalender ni :-)

    ReplyDelete
  4. Salam. Singgah dari contest yang sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni kat dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  5. Salam , azwa datang terjah dari contest yang sama . Good luck ye!! >_<

    ReplyDelete
  6. im here,, belogisam sedang menepek jejak

    ReplyDelete
  7. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  8. Dtg sini smbil follow. Jom meriahkan GA ni > http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html :D

    ReplyDelete
  9. Salam..Tkasih tggalkan jejak..nie Eyz dtg nak jalan2 cni..ehhee..
    http://miseyz.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    btw,jom join segmen plak
    http://miseyz.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-following-follow-by.html

    ReplyDelete
  10. tuari dapapt dari cik ika..nie nak dapat dari double H pulak...tankiu

    ReplyDelete
  11. datang sini balas kunjungan ^^
    good luck ye

    ReplyDelete
  12. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. singgah kembali d sini..gudluck juga..hehe..anyong dear..gomawo dtg blog saya..(^_^)

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yg sama :) done follow you^^

    ReplyDelete
  15. datang follow dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  16. Kunjungan balas dari Wilma ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/contest-kalender-2013-ekslusif.html

    ReplyDelete
  17. balas kunjungan..
    gud luck ika... ^_^

    ReplyDelete
  18. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  20. from d same segmen...follow #1690

    ReplyDelete
  21. snrai peserta dh lma keluar alert k...walaupn dh auto dpt. :p

    ReplyDelete
  22. salam..dri segmen yang same..dtg blogwalking peserta...semoga berjaye.. ^_^

    ReplyDelete
  23. hye..singgah cnie sari contest yang sama..

    wisk u luck k..

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen yang sama.. done follow :)

    Meh lah terjah blog shawal jugak.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/

    ReplyDelete
  25. blogwalking dari contest yang sama :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  26. tq for visiting my blog.. you are so much appreciated,, i am now your follower :D

    ReplyDelete
  27. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com