Tersalah Cinta - Telemovie 8

nak review telemovie . yang nie ika dah lama tengok tapi baru nak review . hiks . 

TERSALAH CINTA


SINOPSIS ::

Rahimi bekerja sebagai seorang mutawif di sebuah agensi yang menguruskan umrah . Dia mempunyai isteri bernama Farhana yang kini sedang sarat mengandung anak pertama mereka .

Rombongan ke umrah pada kali ini telah menguji keimanan Rahimi di mana dia telah digoda oleh Cinta yang menyertai rombongan tersebut setelah putus tunang . Turut serta dalam rombongan itu ialah Duwen dan Zahren .

Ibu bapa Duwen menghantarnya mengerjakan umrah agar sikapnya yang nakal berubah . Manakala Zahren merupakan pelakon popular yang sombong mahu menjejakkan kaki ke Mekah sekadar untuk bercuti .

Sementara itu, Farhana tidak senang duduk di Malaysia apabila Rahimi secara jujurnya menceritakan dirinya sedang digoda oleh Cinta .

kredit HERE :)



citer nie best . tersangatlah kelakar ! hahaha . suka tengok Johan Asari tu berlakon . kelakar :) sanggup tengok sampai habis citer nie . hukhuk . nie dah jumpe video full kat youtube . boleh la tengok lagi lepas nie ^^

7 comments:

  1. tengok tajuk pun dah tahu lawak..hihihihi...

    ReplyDelete
  2. suka tgk citer ni.kelakar la.lagi2 tgk johan tu.mulut dia boleh tahan tapi rupanya pencuri..huhu

    ReplyDelete
  3. kalo nak tgk blh tp kena awl2 bulan hehee jimat speed hahaa :)

    ReplyDelete
  4. X layan plak...tengok iklan cam best ari tu..

    ReplyDelete
  5. boleh try tengok ni.. huhu ade link mekasih :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com