saya SAMSENG

kemain tajuk kat atas tu . hahahaha . just nak share satu benda yang berkaitan dengan ika tentang SAMSENG . sape yang kenal ika atau yang penah jumpa ika, mungkin diorang tahu la cmne cara jalan ika . 

cara jalan ika memang teruk sikit . memang tak nampak kesopanan di situ . hahaha . jalan macam lelaki . sekali pandang cam jalan ala-ala gangster . 

dah banyak kali sebenarnya ika kena tegur tentang cara ika berjalan nie . tapi entah la . bila kita dah biasa jalan cmtu, memang susah sikit nak ubah . takkan nak suruh ika jalan kepitttt je . hahahaha . memang susah la . lagipon ika sangat selesa berjalan cmtu . hikhik

kalau orang tengok dari belakang, memang akan ingat ika nie kasar orang nya . tapi bila tengok dari depan, eh ! comel pulak orang nya . hahahahha . perasan ! comel tapi jalan cam samseng . hukhuk


ada sape2 nak buat tutorial cara jalan untuk ika tak ? hikss . nak masuk yang modelling tu, awal2 lagi dah failed sebab tak cukup inci . kalau tak, boleh la cheq blajaq jalan ala-ala model gitu . hahaha

16 comments:

  1. tayang video ika jalan sikit.hehe

    alaa tengok je kucing jalan pastu tiru la catwalk la katakan :P

    ReplyDelete
  2. woo samseng .. takut .. :P



    #Jom kita sama2 memeriahkan lagi GA ini .. Mana tahu kan dapat hadiah domain. Banyak keistimewaan

    ReplyDelete
  3. samseng pun samseng la..susah kalo nk kepit2 nie kan..hik3..btw, hadiah dah sampai..yippie..thanks a lot

    ReplyDelete
  4. hahaha..nak tutorial eh...
    senang je ika, pratis letak buku atas kepala..

    jalan bagi buku tu tak jatuh...dan tak senget2..
    kalau berjaya..oklah tu..
    ika lulus..hihih

    ReplyDelete
  5. tak kisahlah mcm mana pun ika jalan, yg pasti ika memey comel.. :)

    ReplyDelete
  6. yeke.. nampak ayu je. hihi.. kena berlatih catwalk banyak2. ;)

    ReplyDelete
  7. CP pown fail bab jalan2 nih , hehehe !

    ReplyDelete
  8. jalan je ikut keselesaan larr , hehehe ...

    ReplyDelete
  9. takpe,yg pnting kita jd diri kita sndiri :)

    ReplyDelete
  10. memang betul pun ikaa comel..hehehehe.. biarlah orang nak cakap apa2 pun tentang cara ikaa berjalan tu

    ReplyDelete
  11. hahaha
    xde laa pulak tutorial nyee..
    tp kan kdg2x tu best jugak tau nampak mcm kte nie samseng so lelaki pun x laa kacau kite, ehehee koot laa lelai nie bukan betol,, eekkeke

    ReplyDelete
  12. samalah sha pun lau nak masuk modelling tgk ja trus failed hahah

    ReplyDelete
  13. Nak jalan2 kucing ni akak pun tak reti.. Ha ha.. Be yourself Ika..

    ReplyDelete
  14. samseng samseng cute apa, dah boleh jadi kak long nih. hii

    ReplyDelete
  15. Search je tutorial cara berjalan dengan ayu di Youtube. Ada rasanya. ;p

    ReplyDelete
  16. huhu cik samseng.. mekasih penanda buku n calender dh sampai :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com