SAM - Movie 41

nak review movie . movie nie pon dah lama . ika baru tengok online hujung minggu lepas . so, nak review la :)

 SAYA AMAT MENCINTAIMU


SINOPSIS ::

Filem SAM merupakan filem psiko romantik yang mengisahkan tentang Sam, seorang lelaki biasa yang mahu menjalani kehidupan normal dan bahagia bersama insan tersayang, iaitu kekasih dan bakal isterinya, Lisa .

Sam dan Lisa bekerja di sebuah syarikat percetakan . Malangnya, Lisa mempunyai ramai peminat termasuk seorang lelaki psiko bernama Haikal . Pada masa yang sama juga, Jefri turut menaruh harapan pada Lisa .

Lelaki psiko, Haikal amat mencintai Lisa dan sanggup berbuat apa sahaja untuk memilik Lisa . Akibatnya, Lisa sering diganggu oleh Haikal dan timbulnya konflik pergaduhan antara Sam dan Haikal .

Apabila Lisa menolak cinta Haikal, bertambah psiko diri Haikal yang tidak dapat menerima kenyataan bahawa cintanya tidak berbalas . Kemuncaknya, Haikal menculik Lisa dan Sam membalas dendam .


kat atas nie trailer SAM . kalau nak tengok full movie, kat bawah nie :)



bagi ika movie nie best tapi seram la jugak . ika nie dah la tak boleh tengok citer yang ade aksi-aksi seram . errr . memang best sbb permulaan citer dia yang sangat sweet dan sangat romantik, so ika tak bajet yang lepas tu bertukar jadi seram . hihihi .
Filem SAM merupakan filem psiko romantik yang mengisahkan tentang Sam (Shaheizy Sam), seorang lelaki biasa yang mahu menjalani kehidupan normal dan bahagia bersama insan tersayang, iaitu kekasih dan bakal isterinya, Lisa (Lisa Surihani).

Read more: http://www.perekacerita.com/2012/08/sam-saya-amat-mencintaimu.html#ixzz2DIyBOgHB
Filem SAM merupakan filem psiko romantik yang mengisahkan tentang Sam (Shaheizy Sam), seorang lelaki biasa yang mahu menjalani kehidupan normal dan bahagia bersama insan tersayang, iaitu kekasih dan bakal isterinya, Lisa (Lisa Surihani).

Read more: http://www.perekacerita.com/2012/08/sam-saya-amat-mencintaimu.html#ixzz2DIyBOgH
Filem SAM merupakan filem psiko romantik yang mengisahkan tentang Sam (Shaheizy Sam), seorang lelaki biasa yang mahu menjalani kehidupan normal dan bahagia bersama insan tersayang, iaitu kekasih dan bakal isterinya, Lisa (Lisa Surihani).

Read more: http://www.perekacerita.com/2012/08/sam-saya-amat-mencintaimu.html#ixzz2DIyBOgH

17 comments:

  1. akk x pernah tgk layie .. tapi ada juga review cakap best ;)

    ReplyDelete
  2. tak tengok pun movie ni...
    rajin betul ika tgk wayang eh..

    ReplyDelete
  3. movie ni ada depan desktop, tp tak tertarik lagi nk menonton.

    ReplyDelete
  4. cerita ni best..
    my daa tgk tp tak habis..
    sampai kt part flashback yg sam masuk hospital tu jak. hahaha..

    btw, crita ni best sbb ni asanya 1st genre cerita melayu yg berkonsepkan thriller taw. :)

    ReplyDelete
  5. movie yg agak byk kejutan2.. hehehhe...

    ReplyDelete
  6. BEST!! Following u^_^
    http://miseyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. entri utk anda.
    http://www.santaileeza.com/2012/11/hadiah-daripada-mr-mrs-rongoks.html

    ReplyDelete
  8. Wah...mcm best je..citer psiko2 ni mmg seram nk tgok..bila org dah terlalu minat ni...huhaiiiii

    ReplyDelete
  9. nak gak tgk.org kata citer ni best.

    nnt akak mesti tgk.beli cd jea la kan

    ReplyDelete
  10. pernah tengok cerita ni. best! sebab anak mude yang buat lain sikit dari movie melayu yg lain :)

    ReplyDelete
  11. alamak rugila ika xtgk citer seramm hehehee :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com