Novel 55 :: Suamiku, Encik Perfect 10! - Syamnuriezmil

baru habis baca novel . weeeeeee . novel nie best ! baca novel nie pon dh berhari-hari sbb takde masa sangat nak baca . balik rumah, terus tido . hikss

SUAMIKU, ENCIK PERFECT 10 ! - SYAMNURIEZMIL


SINOPSIS ::


PERTEMUAN yang tidak terduga sewaktu penerbangan dari Heathrow, London ke KLIA, Sepang menciptakan sebuah lakonan suami isteri di antara Aleeya Azmeen dan Zarief Danial . Lakonan selama seminggu, demi menyelamatkan Aleeya Azmeen untuk berdepan dengan ibunya, Puan Yazmeen . Janji telah terpatri tetapi perasaan lain pula yang bertakhta dalam hati .
"Abang, orang kahwin pun tak pegang tangan bini dia sebegini teruk, tau ! Sampai tak boleh bernyawa tangan Leeya nie ." - Aleeya Azmeen
"Peduli apa Aleeya nak cakap apa pun . Asalkan Aleeya selamat dalam pegangan abang ! Abang tak kisahlah apa orang nak cakap ." - Zarief Danial
Saat itu, Syed Muzaffar, bekas kekasihnya, cuba menagih semula kasih dari Aleeya Azmeen . Konflik bertambah hebat apabila keluarga Syed Muzaffar cuba merebut anak yang dikandungkan oleh Aleeya Azmeen untuk mendapatkan harta dan kekayaaan . Azura Hanim pula menjadi penghalang rasa cinta Zarief Daniel terhadap Aleeya Azmeen .
Aleeya Azmeen menjadi keliru apabila terpaksa memilih di antara cinta terhadap Syed Muzaffar ataupun Zarief Danial .
"Aleeya dah jumpa ke lelaki perfect 10 tu ?" - Zarief Danial
"Dah, tapi dia milik orang ." - Aleeya Azmeen
Siapakah yang layak menjadi suami paling sempurna buat Aleeya Azmeen ? Adakah Syed Muzaffar ataupun Zarief Danial ? Adakah Aleeya akan memperoleh cinta dari Encik Perfect 10, seperti mana yang dia harapkan ?

first sekali, nak cakap novel nie best . sambil baca, sambil tersenyum . hiksss . seyes ! laki tu sangat sweeeeeeeet ! even kenal secara tak sengaja, tapi dia still sanggup tolong wanita tu . dan wanita itu sangatlah bertuah ! tp degil . hahahaha

11 comments:

  1. wahh.. tajuk mcm pencuci muka tu pulak..perfect 10!!

    ReplyDelete
  2. dah lama akak x baca novel. yg msh berplastik pun ade lg dlm kotak tu. mcm best je ni. hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh pasal suami nmpk..hahaha...ada seru dh ke..

    ReplyDelete
  4. wah best ni..nak minta hubby belanja lah

    ReplyDelete
  5. wah layan novel...lama xlayan novel..:)

    ReplyDelete
  6. kompem kalau akak baca pun asik tersengih2..hehe

    ReplyDelete
  7. mcm teringin nk beli je..hihihi

    ReplyDelete
  8. hmm.. best kan baca kisah2 yang sweet dan romantik ni. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com