menternak lemak

yang nie citer sebelum pegi tengok filem Istanbul Aku Datang . sambil tunggu masa nak masuk tengok wayang, adalah harus bagi ika untuk mengisi ruang-ruang kosong dalam perut nie . hahahaha .

so, kami pegi makan kat Marry Brown sekali lagik :) kali nie dapatlah kami merasa makan kat meja yang ada buai . nasib baik ada kosong . biasanya selalu full tempat buai tu . hukhuk



dan kat bawah nie antara makanan yang dingapkan oleh ika . ye . ika tahu ika makan banyak . tengok la badan pon dah semakin mengembang . mohon diet la lepas nie . hahahahaha






teruja dapat dok atas buai . wohaaaa . jarang-jarang sekali apa salahnya ya dak . hiksss



lepas makan, pegi tengok benda kat bawah nie . ada kat stage kat Ipoh Parade . mungkin sempena Hari Deepavali kot . ika tak sempat nak tengok sbb sekarang ika ada kat Shah Alam . sedang berjimba-jimba :P


Marry Brown nie pon sedap jugak ye . dua kali makan kat situ baru rasa kesedapannya . hahahahaha . bai !

11 comments:

  1. yg bulat senyum tu kentang ke ika..comei!

    ReplyDelete
  2. dah lama rasa tak makan marry brown,dulu masa study dekat upm,selalu jugak datang...rasa pun dah tak ingat dah macam mana, haha...

    ReplyDelete
  3. lama dah tak makan di marrybrown..=)

    ReplyDelete
  4. suka lah makan kat atas buai tu. sambil makan sambil berayun2. huhu..

    ReplyDelete
  5. Best tak movie Istanbul tu ? Ramai bg feedback so so je. hehe

    ReplyDelete
  6. Ternak jangan tak ternak..hi hi...comel lg tu..

    ReplyDelete
  7. sedapnya..dah lama xmkan kt mrry brown:)

    ReplyDelete
  8. leeza nk tgk istanbul aku datang..... ohh nooooo

    ReplyDelete
  9. amboih kemain sakan diaaa , cite baru keluar dia dh pegi dh , hahaa :3

    ReplyDelete
  10. saknag kat shah alam pulak..adoii kuat betul bjalan yer...hihi... jaa x penah pulak makan marry broen...ntah kenapa rasa x terliur laa... nanti kena cuba gak skali ni...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com