Meet the Blogger | 2

meet the blogger yg kedua, ika nak kenalkan sorang blogger yang cute nie ! blogger AyueJean :)


http://ayuejean.blogspot.com/

mohon terjah blog Kak Ayue laju-laju . hiks . sebenarnya dah 2 kali ika jumpe Kak Ayue nie tapi masa first time jumpe tak hengat langsung nak amik gambar sbb kemain lagik syok dok bershopim habaq hang ! :P

so, masa ika pegi KL hari tu, sempat lah jumpa Kak Ayue, even kejap, macam2 input yg ika dapat . hahaha . Kak Ayue yg baik dan sangatlah sportim :) kadang-kadang buat ika rasa cam dah kenal lama . hikss


hope to see u again akak ! :)




14 comments:

  1. seronoknya dapat jumpa blogger yea :)

    ReplyDelete
  2. pernah singgah2 blog beliau..best lah dapat jumpe blogger2..

    ReplyDelete
  3. waa..bestnya.... cantik dia... hihi... dah kenal ayue jean tu... :)

    ReplyDelete
  4. bila kita nak jumpa pulak...? kikiki...

    ReplyDelete
  5. Alahhh bila nak meet para bloggers jugak nie. hehe

    ReplyDelete
  6. wah..kemain sonok ika ye..muka bahgia..

    ReplyDelete
  7. smpt jga kan..hery xnk ke jmp..huahua

    ReplyDelete
  8. Ish ish ish......
    Comel sungguh budak itu.....
    Hahahhahahaha.....

    *Weak perasan*... =P

    ReplyDelete
  9. bestnya jumpa sesama blogger , nak jumpa kak ika lah camni x)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com