Meet the Blogger | 2

meet the blogger yg kedua, ika nak kenalkan sorang blogger yang cute nie ! blogger AyueJean :)


http://ayuejean.blogspot.com/

mohon terjah blog Kak Ayue laju-laju . hiks . sebenarnya dah 2 kali ika jumpe Kak Ayue nie tapi masa first time jumpe tak hengat langsung nak amik gambar sbb kemain lagik syok dok bershopim habaq hang ! :P

so, masa ika pegi KL hari tu, sempat lah jumpa Kak Ayue, even kejap, macam2 input yg ika dapat . hahaha . Kak Ayue yg baik dan sangatlah sportim :) kadang-kadang buat ika rasa cam dah kenal lama . hikss


hope to see u again akak ! :)




14 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com