mama's birthday :)

balik raya aidiladha yang lepas, ika dengan family sempat buat sambutan birthday mama . sebab birthday mama jatuh pada hari raya aidiladha, so, malam tu kami adik beradik berpakat untuk buat barbeque . 

syukur Alhamdulillah, raya kali nie , semua adik beradik ika balik Kota Bharu, Kelantan . tak macam raya puasa yang lepas . masing-masing sibuk dan tak dapat cuti . so, raya kali nie memang semua ada :)

ika malas nak cerita, so, jom tengok gambar yang buruk nie . hahahaha . malas nak edit bagai sbb amik gambar pakai galaxy tab . buruk benar nampak gambar nie . hiksss





dan ika sebenarnya tak amik port sangat masa bbq nie sbb . . entah la ika sendiri tak tahu nape . ika memang turun join sekali pada mulanya . makan ayam seketul dengan sosej, then, terus masuk dalam rumah . layan internet . tak tahu apa sebabnya T_T

nie lah mama ika . dan mama ika bukan sihat sangat . dia penah kena strok . so, dia memang susah nak gerak . still boleh berjalan tapi perlahan-lahan . 


happy birthday lovely mama . ika doakan mama sihat selalu . terima kasih sebab jaga ika selama nie . terima kasih untuk segala-galanya . dan ika mintak maaf banyak-banyak atas segala yang berlaku . ye, ika anak yang sentiasa menyusahkan orang di sekelilingnya . kan mama ?

p/s :: ika tengah buat LUCKY DRAW . utk join, klik SINI :)

18 comments:

  1. Hepi Birthday to mama Ika. Semoga sihat2 selalu. Aminnn..

    ReplyDelete
  2. mesti mama ika happy semua anak2 dia kumpul celebrate birthday dia. :)

    ReplyDelete
  3. selamat ulangtahun kelahiran buat mak ika.. :)

    ReplyDelete
  4. happy bday untuk mama ika.jadi anak yg solehah yea ika :)

    ReplyDelete
  5. happy birthday utk mama awak..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sentiasa..amin..

    ReplyDelete
  6. hepy blated bday utk mama ika.. smoga mama ika sihat slalu.. :)

    ReplyDelete
  7. hepy birthday again mama ika...terliur tgk kek..huahua

    ReplyDelete
  8. bestnye BBQ. apasal tak tak join pulak..seronok apa...hehe

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir mama ika..semoga ikatan kekeluargaan kita semua bertambah erat :)

    ReplyDelete
  10. selamat ulangtahun mama, semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan dikurniakan kesihatan yang baik2..amin

    ReplyDelete
  11. hepi buffday mama ika=)kne stroke sbb darah tinggiker ika??

    ReplyDelete
  12. hepy bday to amma ika...hope dia semakin sihat..hihi...

    ReplyDelete
  13. Hepi belated besday utk Mama ika...

    ReplyDelete
  14. happy belated besday for ur mom..fuhh lama x komen2 sini..dah terlps entri ni...hihi

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com