ika dan ika

boleh dikatakan setiap petang ika akan lepak kat Dataran Ipoh nie . saje nak amik angin . hiksss . sambil mencuci mata . eh ? hahahaha . macam-macam gelagat orang boleh tengok . nak lepak dengan ika ? jom ! huhuhu



biasa ika akan keluar dengan roomate ika . meh nak story pasal dia . nama dia pon Atikah . tapi umur dia 20 tahun . bila ika dok dengan dia, rasa janggal sangat . bukan janggal pasal ape, janggal bila nak panggil dia sebab ika rasa cam ika panggil diri ika sendiri =.="



masa kitorang jumpe owner bilik pon, owner tu confuse dengan kitorang . confuse dengan nama . then, owner tu siap cakap muka kitorang sama ! dah macam adik beradik . hahahaha

roomate ika nie baik . sopan . tak macam ika yang nie . tak sopan langsung . hahahaha . dia selalu teman ika pegi mana-mana . dia selalu bersabar dengan betapa cerewetnya ika nie bila dalam bilik . mohon bertabah ye wahai ika junior :P

kejap je lagi kitorang akan jadi roomate . then, masing-masing dah pindah . ika pon tengah cari rumah sewa area Ipoh . dan dia pulak akan tamat praktikal bulan 12 nanti :)

ika sayang ika . hiksss



p/s :: ika tengah buat LUCKY DRAW . utk join, klik SINI :)

13 comments:

  1. haha.. rumet kat matrik dulu sama nama.. mmg mula2 janggal nak panggil rumet yg nama sama ni.. rasa mcm panggil diri sendiri kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. comel je.. best kan ada kawan yg boleh dianggap sebagai keluarga.. sempoi je...

    ReplyDelete
  3. Cantik la Dataran Ipoh tu...
    Wilma tak pernah pergi lagi di situ ^_^

    ReplyDelete
  4. yup..! ade iras2 lah muka ika dengan ika tu..hihihi..

    ipoh tak hujan ke ika..
    taiping tiap2 petang hujan..

    ReplyDelete
  5. salah sorang kena tukar nama la camni. huhu..

    ReplyDelete
  6. x sabar nak ke ipoh deepavali nanti ;)

    ReplyDelete
  7. hehe..segan kan nak panggil nama yg sama ngan kite..muka ika ngan ika ade iras la

    ReplyDelete
  8. Kak M pun ada BFF yg sama nama..hi hi..mmg ramai yg keliru...ika vs ika= both are cute...

    ReplyDelete
  9. ehh.. sama nama..muka pun nk sama dah tu...hihi...dah la dua2 spek mata.. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com