Holiday Shah Alam-KL | Part 8

bersambung dari Part 7

balik dari Kompleks PKNS, rehat je kejap . then, kami ade plan yang tak dirancang pada malam tu . huhuhu . ika dengan didie memang rancang nak keluar makan malam, then kami decide untuk ajak kawan-kawan kitorang yang ade kat Shah Alam tu . geng-geng Machangster . hahahaha

so, lepas Isyak kitorang berkumpul kat food court dekat dengan rumah sewa didie . even tak ramai yang join, sebab plan tibe-tibe tapi still sangatlah happening ! sakit perut ika gelak malam tu . hahahaha




nie semua geng-geng ika masa belajar kat Uitm Machang dulu . seriously dah lama sangat tak jumpa diorang . rindu sangat-sangat :)

datang Shah Alam baru ada peluang jumpa diorang . kalau tak, entah bila la dapat jumpa . kan ?

lepas lepak-lepak kat foodcourt tadi, kitorang bergerak ke I-City lagik ! oyeahhhh . hahahaha . sebenarnya dekat je ict tu dengan rumah sewa kawan ika . hiks . sebab tu kitorang selalu pergi . lagipon jalan kaki je :)




sangat enjoy malam tu :) hope dapat jumpa diorang nie lagik ^^

12 comments:

  1. kitorang jarang² sampai ke shah alam tu..dulu pegi ke wet world & i-city..itu jek :)

    ReplyDelete
  2. x pnh lagi smp ke i-city tu.. huhu..

    ReplyDelete
  3. sakannya jalan2 shah alam....hery g sna xtau nk p mn..haha

    ReplyDelete
  4. rumah sewa akak dulu kat seksyen 7 ni la. hehehe. husb akak ade gerai otak-otak kat food court tu :)

    ReplyDelete
  5. seronok sesekali jumpa kengkawan lama.

    ReplyDelete
  6. seronokkan bila kumpul ramai2..

    ReplyDelete
  7. akak pun rindu kawan2 masa uni dulu..ntah bile dpt kumpul balik.

    ReplyDelete
  8. kirim salam kat yang bertudung dan berbaju hitam tu ye??ehehehee :P

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com