Holiday Shah Alam-KL | Part 7

bersambung dari part 6

kali nie story pasal kisah ika kat Plaza Alam Sentral untuk kali kedua nya :) . still lagi berdua dengan didie . nak pergi beli cenderahati untuk kakak ofismate yang tersayang . ewahhh . hahaha

best jugak dok Shah Alam sbb dapat naik bas bayar 50sen saje . hiks . tak penah ika naik bas bayar 50sen . kat Ipoh pon bayar seringgit lebih . hohoho


dan misi mencari Pejabat Pos kat Kompleks PKNS . jenuh ika dengan didie cari . berpusing-pusing satu kompleks tu cari pejabat pos . last-last tanya pak guard . lepas tanya pon, still tak jumpa . pasrah la . last-last jumpa jugak . tu pon dah bape puluh kali pusing -.-'

pegi pejabat pos sebab nak beli setem semata-mata . tapi jenuh kena menunggu . sabar je lah :)


dan ika berjaya beli MUG . mug yang ade tulis nama ika . weeee . murah je benda nie . kenangan dari Shah Alam :)



cenderahati untuk kakak ofismate pon dah beli . sama sahaja dengan yang ika punya nie .

thanks didie sebab sudi temankan ika jalan-jalan kat Shah Alam . thanks sebab sanggup temankan ika ye . hiks . ika tahu didie penat tapi sanggup jugak temankan ika . love u didie sayang ! ^^

10 comments:

  1. kt shah alam ni naik bas mmg murah. akak dah lama x naik. last naik mase study kat uitm dulu. hehehe. tapi dulu bas mini je :D

    ReplyDelete
  2. gi cuti2 shah alam pon best gakkan... kat putrajya pun bas 50sen je tau.

    ReplyDelete
  3. ramainya org jenuh la nak menunggu..

    ReplyDelete
  4. aik beli setem pun kena ambik no giliran ke? ;)

    ReplyDelete
  5. lamanya kena tggu dekat pejabat pos tu...!

    cantiklah mug itu.. :)

    ReplyDelete
  6. bertuahnyer rakan sejawat cik rongok.. hehehe...
    harga bas 50sen erk. murah,

    ReplyDelete
  7. cenderamata untuk saya tak ada?hahaha :P

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com